Fotografia zilei: Enrique Iglesias – Lăsați fanele să vină la mine!

Publicat pe

Enrique Iglesias, celebrul fiu al și mai celebrului său tată, Julio, dovedește că este pe cale să-și întreacă părintele. Fotografia zilei de azi îi aparține și este cea mai bună dovadă că artistul e pe val și că valul are toate șansele să se transforme într-un tsunami. Enrique a postat o poză de la concertul pe care l-a susținut în Polonia, iar din ce se vede, și acolo populația feminină pare a fi majoritară… cel puțin în sala în care a concertat artistul.

 

Cei trei bărbați rătăciți în cadu (cu cameramanul, patru) par și ei entuziasmați de prestația artistului, însă toată suflarea feminină e în delir, dovadă că polonezele au un nou sex-simbol. De același entuziasm au dat dovadă fanele lui și pe contul de Instagram al artistului, care e inundat de declarații de dragoste, leitmotivul tuturor postărilor fiind „Mi amor, te amo!' sau… pentru cei ce nu înțeleg limba italiana, o traducere în noul limbaj universal: 😍😍😍😍

 

Oana Pantazi

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter