Recomandare de weekend de la Nicole Cherry

Publicat pe

Nu ți-ai făcut planuri pentru weekend? Nu-i nimic, Nicole Cherry are câteva recomandări perfecte pentru acest final de mai călduros. 

 

Serial: Gossip Girl. Abia aștept să ajung seara acasă. Să îmi iau un bol mare de cireșe, mai ales în perioada asta. 😀 Și înainte de somn, să mă gândesc la poveștile mele preferate de iubire.

Relaxare: În weekend, atunci când nu am concerte, prefer să îmi petrec timpul liber cu prietenele mele la mall, la un film și o sesiune de shopping. Recent, am văzut „Guardians of the galaxy 2”. Am fost curioasă să vad cum e filmul, pentru că are un trailer bun.
Câteodată, seara, când ajung acasă, mă joc ceva timp cu cățelul meu King și ieșim la o plimbare.

Sport: Mergem la sală! 😀

Facultate: Că tot suntem în perioada în care se dă Bac-ul și multă lume mă întreabă ce voi face mai departe. Voi alege ASE-ul.

Locuri: Weekend-ul înseamnă și vizitele prin orașele României, unde descopăr foarte multe lucruri. De exemplu, la Hunedoara, am făcut echitație, iar la Târgu Mureș, am vizitat grădina zoo. 😀
Abia așteptam să vină sezonul cald și să meeeerg la mare. Dar nu înainte de a termina perioada cu BAC-ul.

Oricum cele mai frumoase weekenduri sunt cele când sunt pe scenă, alături de fanii mei.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter