Fotografia zilei: Jack Nicholson – Așa tată, așa fiică!

Publicat pe

Jack Nicholson a câştigat 3 Premii Oscar, 7 Globuri de Aur, 3 Premii Bafta şi e cel mai nominalizat actor din toate timpurile, i-au trecut prin pat 2.000 de femei, iar la 80 de ani, împliniţi recent, nu dă semne că şi-ar fi pierdut vitalitatea, afirmând că încă mai are dorinţa de a deveni cineva…
E un actor, un regizor şi un scenarist genial, a jucat în peste 70 de filme, iar viaţa lui personală, transpusă pe marele ecran, ar putea deveni oricând un blockbuster.

Din cauza reputaţiei sale de afemeiat şi a numărului incredibil de relaţii în care a fost implicat, Jack Nicholson mărturişeşte că, în prezent, nu are pe nimeni, iar cea mai mare teamă a sa este că va muri singur, pentru că femeile nu mai au încredere în el… Dar nu toate femeile, pentru că sunt cel puțin 3 care îl iubesc necondiționat, iar acestea sunt fiicele sale. Una dintre prezențele importante din viața actorului este Lorraine (27), cea mai mică dintre cele trei fiice ale sale (mama ei este actrița Rebecca Broussard), care își adoră tatăl. Cu siguranță, sentimentul este reciproc – iar asta se poate citi cu ușurință pe chipul actorului, care nu reușește să își mascheze în întregime emoția. Lorraine, la fel ca părinții ei, este actriță și încă mai are timp să calce pe urmele tatălui ei, care, deși extrem de talentat, a cunoscut consacrarea abia la 33 de ani.

Fotografia zilei îi aparține lui Lorraine, superba fiică a actorului, care a postat-o pe contul său de Instagram,alături de următorul comentariu: „După 4/5 de secol, e încă cel mai cool tip pe care îl cunosc. HBD (Happy Birthday) dad! (n.r. – La mulți ani, tată!)'. Într-adevăr, sunt 80 de ani trăiți la intensitate maximă și, în mod sigur, carismaticul actor mai are multe de demonstrat.

 

Oana Pantazi

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter