Hashtag-ul zilei: #streetstyle

Publicat pe

Hashtag-ul zilei vine de la Adelina Pestrițu. Vedeta a vrut să le arate fanilor ținuta ei de stradă, care este foarte chic, însă a scăpat din vedere un detaliu care i-a pus pe urmăritorii ei de pe Instagram pe gânduri. #streetstyle este hashtag-ul care însoțește fotografia.

Keep Control 📵 #streetwear #streetstyle #streetphotography

A post shared by A D E L I N A 👁 E •D •A (@adelina.pestritu) on

Adelina este o fashionistă cu siguranță. Într-o pereche de jeanși cu o croială mai ciudată și o cămașă albă, pe gât, vedeta arată foarte bine, iar cerceii mari, rotunzi îi completează look-ul perfect. Însă un detaliu ciudat se poate observa în fotografia Adelinei. Deși în spatele ei nu se vede nimeni, între picioarele ei se pot distinge alte picioare ale unei persoane care poartă teneși. Nu știm exact dacă Adelina a vrut să îndepărteze prin intermediul Photoshop-ului persoana lângă care s-a fotografiat , însă dacă a fost așa, a eșuat. Pe de altă parte, poate fi o persoană care este bine ascunsă în spatele vedetei. Cert este că fanii au observat și au luat-o la întrebări.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter