Fotografia zilei: Regina R&B și Prima Doamnă a Franței, față în față!

Publicat pe

După scandalul pe care l-a iscat pe rețelele de socializare când a avut nefericita idee de a face niște colaje cu trupul ei și capul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii care au scandalizat o mulțime de lume, inclusiv pe fanii ei,  regina R&B, Rihanna, și-a mai netezit puțin imaginea șifonată. Cea supranumită Bad Riri a avut ocazia să devină Good Riri, implicându-se în campania Fund Education, un program ce urmărește să impulsioneze creșterea numărului de școli în lume. Aceasta le-a cerut, printr-un mesaj postat pe o rețea de socializare, atât liderilor G20, cât și fanilor săi să se implice în acest program, printre cei cărora li s-a adresat fiind și președintele Franței, Emmanuel Macron.

Emmanuel Macron a acceptat invitația artistei și astfel Rihanna a ajuns la Palatul Élysée, pentru o întrevedere cu acesta, în cadrul căreia urmau să discute despre activitățile caritabile. Îmbrăcată într-un costum gri, cu un blazer negru cu accente masculine şi o geantă Dior, Rihanna a fost primită pe treptele palatului chiar de Prima Doamnă a Franţei, Brigitte Macron. Cele două s-au îmbrățișat și chiar s-au sărutat, iar Rihanna, deși a renunțat la ținutele sale excentrice, a arătat bine și în ținuta smart casual. Să sperăm că și-a susținut și punctul de vedere la fel de bine. Thumbs up, Riri!

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter