Angelina Jolie a vorbit pentru prima dată despre divorțul de Brad Pitt: „Lucrurile au devenit dificile”

Publicat pe

După ce în urmă cu câteva luni Brad Pitt vorbea deschis despre problemele care au dus la divorțul de Angelina și despre suferința pe care a trăit-o în urma separării de cea alături de care și-a petrecut 12 ani, acum a venit rândul Angelinei să își deschidă sufletul în ceea ce îl privește pe Brad Pitt.

Cuplul Brangelina a decis să se despartă în septemebrie, anul trecut, iar luni de zile ambii au decis să păstreze tăcerea în legătură cu motivele reale ale divorțului. Însă dragostea mare care i-a unit i-a determinat pe ambii să se deschidă în ceea ce privește sentimentele pe care încă le au. Într-un interviu pentru revista Vanity Fair, Angelina a vorbit despre modul în care încearcă să se vindece după despărțire.

„Ne pasă unul de celălalt și ne pasă de familia noastră. Amândoi lucrăm la același scop', a spus Angelina în interviu.

În septembrie, Pitt a fost acuzat că a fost violent cu copiii și că ar fi consumat substanțe interzise, ceea ce ar fi dus la divorț. Ulterior, actorului i s-au retras acuzațiile, Angelina păstrând custodia completă a copiilor, iar relațiile dintre ei s-au mai îndulcit și au decis să își rezolve disputele în afara instanței.

Citește și: Adi și Sandra Mutu și pregătesc de nuntă. Iată câți invitați vor avea și ce va purta Sandra!

Acum, actrița s-a mutat într-o casă nouă, o vilă de 25 de milioane de dolari, în Los Angeles, unde locuiește cu cei 6 copii: Maddox (15), Pax (13), Zahara (12), Shiloh (11) și gemenii Vivienne și Knox (9).

„A fost o perioadă extrem de grea, iar noi ne dorim să ieșim la suprafață. (Casa asta) este un mare salt pentru noi și încercăm să facem tot posibilul pentru a ne vindeca familia', a mai declarat Angelina.

Actrița nu a vrut să dezvăluie adevăratele motive care au dus la divoț, deși speculațiile sunt multe, dar a spus ceva ce a făcut puțină lumină asupra momentului în care relația a început să se înrăutățească.

Lucrurile au început să meargă prost în vara anului 2016, a mai spus Angelina, când filmul „First They Killed My Father' era încă în post-producție.

„Nu am vrut să folosesc cuvântul acesta. Lucrurile au devenit „dificile', a spus actrița.

Citește și: Ilinca Vandici – prima apariție la tv de când a devenit mamă. Iată cum arată vedeta și ce spune despre problemele de la naștere!

Cu toate acestea, actrița a infirmat orice speculație cum că stilul de viață luxos al familiei a contribuit la nefericirea cuplului.

„(Stilul nostru de viață) nu a fost deloc unul negativ. Nu a fost asta problema. Asta este și va rămâne una dintre minunatele oportunități pe care le putem oferi copiilor… sunt 6 persoane foarte puternice și gânditoare. Sunt foarte mândră de ei', a adăugat vedeta.

Chiar dacă îi descrie pe copii ca fiind „foarte curajoși', Angelina a încercat să îi protejeze pe aceștia de orice altă durere, ceva cu care ea s-a luptat în copilărie.

„Îmi făceam multe griji pentru mama pe parcurs ce creșteam, foarte multe. Nu vreau ca copiii mei să își facă griji pentru mine. Cred că este foarte important să plângi sub duș și nu în fața lor. Ei au nevoie să știe că totul va fi bine chiar dacă nu ești sigur dacă va fi așa sau nu', a mărturisit actrița.

Jolie a mai devzăluit că a dezvoltat hiperternsiune arterială și paralizia lui Bell, care îi cauza o amorțeală a feței din cauza nervilor faciali deteriorați. Datorită terapiei prin acupunctură, ea s-a recuperat complet.

„Uneori femeile din familii se pun pe ultimul loc până când apare o problemă de sănătate. Toți suntem vindecați de evenimentele care au dus la depunerea dosarelor… Eu nu sunt vindecați de divorț. Ei se vindecă de ceva din viață, de lucruri din viață', a mai adăugat Angelina.

Întregul interviu cu Angelina Jolie îl puteți citi pe Vanity Fair.

Alexandra Popescu

Foto: Vanity Fair, Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter