INNA - 3 milioane de abonaţi pe propriul canal de YouTube. I-a depăşit pe Madonna, Robbie Williams sau Rita Ora

Publicat pe

INNA este una dintre cele mai populare vedete ale momentului, ea reuşind să aibă 3 milioane de abonaţi pe propriul canal de YouTube, mai mult decât Madonna sau Rita Ora.

 

Şi popularitatea INNEI nu se opreşte aici, artista fiind pe locul 67 în lume, cu peste 2.7 miliarde de vizualizări pe YouTube, devansând nume precum Wisin, Akon, Sean Paul, Madonna, Lana del Rey, Kanye West, Lil Wayne, Justin Timberlake, Mariah Carey, will.i.am.

 

Nu îmi vine să cred că am ajuns la 3 milioane de abonaţi pe YouTube, este incredibil. Mă bucur să le prezint fanilor mei muzică, videoclipuri din turnee, conţinut care să îi aducă mai aproape de lumea mea. Le mulţumesc tuturor pentru susţinere!', a spus INNA.

 

Cei care intră pe canalul de YouTube INNA pot găsi: filmări de pe scenele lumii, unde artista susţine concerte, imagini backstage de la şedinţe foto, filmări, viaţa de turneu, sesiuni live, videoclipuri oficiale, proiecte speciale, piese care au devenit hituri la nivel mondial, colaborări cu artişti precum Pitbull, JBalvin, Daddy Yankee, Yandel.

 

Vezi si:

Magda Vasiliu a anuntat ca baietelul ei sufera de cancer. Mesajul cutremurator al mamei

 

INNA a filmat numeroase sesiuni live devenite virale pe Internet – Rock the Roof – INNA cântă cu bandul pe acoperişurile celor mai înalte clădiri din cele mai mari oraşe din lume: Paris, Londra, Mexico City, Istanbul, Venice Beach in Los Angeles, dar şi Bucuresti, Rock the Street, Grandma Session, On the Road – imagini din turneele INNEI în toată lumea.

 

Pe Facebook, INNA are peste 11 milioane de fani (mai mulţi decât numărul de utilizatori de Facebook din România), pe Twitter peste 1.3 milioane de followers şi 1.6 milioane de followers pe Instagram.

 

Cel mai recent single al INNEI Ruleta' are 35 de milioane de vizualizari in 34 de zile, un record pentru artista, piesa este pe locul 5 in top Future Hits in Spania, iar pe iTunes pe locul 1 in Muntenegru, Republica Moldova, Serbia, pe locul 2 in Bulgaria, pe 3 in Albania, Siria, pe 9 in Romania.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter