Fotografie uitată cu Loredana și Smiley din 2003. Artiștii au fost surprinși acum 15 ani într-o ipostază care te va face să râzi

Publicat pe

Loredana și Smiley au făcut echipă bună la 'Vocea României' câtă vreme au fost colegi, dar se pare că prietenia lor este cu mult mai veche decât celebrul concurs. Am descoperit în arhiva VIVA! o fotografie atât de veche, că protagoniștii sigur nu-și mai aduc aminte de ea. Era 2003, iar Smiley se afla la început de carieră, în perioada mai 'pufoasă', dar la fel de simpatică, a vieții sale.

Au făcut ani de zile echipă la 'Vocea României', în calitate de jurați, și foarte rare au fost situațiile în care cei doi să fi avut divergențe. Se pare că Loredana și Smiley se înțeleg bine de foarte mulți ani, mărturie stând o fotografie din 2003, ce îi înfățișează pe cei doi într-o ipostază extrem de veselă.

fotografie uitată cu Loredana și Smiley

Loredana și Smiley în 2003

Fotografie uitată cu Loredana și Smiley din 2003

Artiștii se aflau cel mai probabil la festivalul Callatis, un eveniment cu greutate la începutul anilor 2000. Loredana era la fel de nonconformistă și de tonică, în vreme ce Smiley avea ceva kilograme în plus. Artista pozase în Playboy cu trei ani înainte și cunoscuse un succes răsunător cu albumele lansate în 2002, 'Agurida' și 'Zaraza', iar Smiley făcea senzație cu trupa SIMPLU și primul lor hit, 'Oare știi', lansat cu doar un an înainte. Cântărețul nu avea mai mult de 20 de ani în această fotografie și nici prin gând nu-i trecea că într-o zi își va lăsa părul lung. Cât despre Loredana, chirurgul estetician Adina Alberts a declarat pentru viva.ro că aceasta arată mai bine acum, la aproape 50 de ani, decât în trecut.

fotografie uitată cu Loredana și Smiley

Loredana și Smiley în zilele noastre, alături de Tudor Chirilă

Într-un interviu acordat VIVA! acum câțiva ani, Loredana spunea despre Smiley că 'are un caracter minunat, e modest si generos', iar acesta la rândul său declara că 'Loredana este diva absolută în România.'

fotografie uitată cu Loredana și Smiley

Loredana și Smiley într-o ședință foto pentru VIVA! (2011)

Foto: arhiva VIVA!

Citește și:

Cum s-au îmbrăcat vedetele la lansarea grilei de toamnă Kanal D. Ținutele au fost inspirate de Exatlon

Delia – adolescentă. Aşa arăta artista înainte de a cunoaşte celebritatea

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter