Fotografii de colecție cu Ileana Lazariuc. Uite cum arăta în 2004!

Publicat pe

În iunie 2004, revista „Viva!' publica un pictorial cu superba Ileana Lazariuc, la vremea aceea în vârstă de 22 de ani. Actriță, cântăreață și fotomodel, Ileana era la început de drum în televiziune.

 

Frumusețea ei putea fi egalată poate doar de modestie, pentru că atunci ne declara că admiră femeile care nu fac eforturi să iasă în evidență, fiind de părere că, în România, atitudinea sexy, finețea și eleganța alunecă de multe ori spre vulgaritate. Din nefericire, de atunci, lucrurile nu s-au schimbat în bine, ci dimpotrivă…

 

Întrebată ce efect au asupra ei privirile admirative ale bărbaților, Ileana ne-a răspuns: „Nu pot să spun că mă deranjează privirile admirative ale bărbaților. Dar dacă sunt prea insistente sau depășesc anumite limite, atunci mă simt jenată.'. Admiratorii săi oricum nu aveau nicio șansă, pentru că inima ei era deja dată, Ileana aflându-se pe vremea aceea într-o relație cu Ion-Ion Țiriac, cel ce avea să-i devină soț în anul 2009, după o relație de aproape șapte ani.

 

Astăzi în vârstă de 34 de ani și mamă a doi băieți, Ileana pare să sfideze trecerea timpului, deoarece arată mai bine ca niciodată, dovadă stând și poza postată de vedetă recent pe pagina sa de Instagram. Nimeni nu poate spune că între cele două fotografii s-au scurs 12 ani, iar pentru asta, cu siguranță, Ileana trebuie să-i mulțumească celebrei sale mame, cântăreața Anastasia Lazariuc, de la care a moştenit frumusețea și talentul.

 

Oana Pantazi, FOto: Arhiva Viva!, Instagram

 

Fotografii de colecție cu Ileana Lazariuc. Uite cum arăta în 2004!Fotografii de colecție cu Ileana Lazariuc. Uite cum arăta în 2004!

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter