La 43 de ani, Tori Spelling este însărcinată cu al 5-lea copil

Publicat pe

Actriţa Tori Spelling cunoscută pentrul rolul din serialul „Beverly Hills 90210',  a confirmat că este însărcinată cu cel de-al 5-lea copil.

 

Vedeta a declarat pentru revista People că această sarcină este o surpriză totală. „Tot timpul ne-am dorit o familie mare. Sunt entuziasmată… Pentru prima dată, anul acesta merg toţi la şcoală. Astfel, o luăm de la început. Acest bebeluş soseşte în cel mai bun moment. Nimic nu este cu adevărat perfect, însă sunt îndrăgostită nebuneşte de soţul meu şi de copii. Ideea de a mai adăuga ceva la tot ce am este ca o binecuvântare'.

 

Toi Spelling şi Dean McDermott sunt deja părinţii lui Liam (9 ani), Stella (8 ani), Hattie (5 ani) şi Finn (4 ani), iar Dean mai are un fiu dintr-o căsătorie anterioară.

 

Această sarcină vine după ce cuplul a trecut printr-o situaţie de criză după ce Dean a recunoscut că a înşelat-o pe Toni.

 

Foto: Hepta, Instagram

 

La 43 de ani, Tori Spelling este însărcinată cu al 5-lea copilLa 43 de ani, Tori Spelling este însărcinată cu al 5-lea copil
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter