Fructul-minune cu care slăbeşte Ioana Ginghină vara

Publicat pe

Întoarsă din Polonia unde a participat alături de câţiva copii la Brave Kids, Ioana Ginghină şi-a propus să dea jos cele 3,5 kilograme pe care le-a acumulat în această deplasare.

 

rux 763

 

Actriţa va slăbi mâncând doar pepene roşu, fructul-vedetă al verii, care conţine apă în proporţie de 90%. Pepenele roşu este considerat o multivitamină, conţinând vitaminele A, B6 şi C, dar şi fibre, proteine, calciu, acid folic, magneziu si potasiu. O dietă de 2 săptămâni cu pepene roşu ajută la detoxifierea organismului.

 

„Am să mănânc doar pepene roşu. Iubesc cireşele şi pepenele. Poţi slăbi şase kilograme doar cu pepene roşu. Are foarte multă apă, elimini tot, îţi curăţă tot, e foarte bun şi pentru piele… În general, dietele cu fructele şi legume sunt cele mai bune, pentru că întotdeauna o să arăţi bine. După o dietă tip Dukan, arăţi slăbit, obosit. Când slăbeşti cu fructe, legume şi cu sucuri, străluceşti. Ai alt tonus, tu arăţi altfel, pielea îţi arată altfel', a spus Ioana în emisiunea Star Matinal.

 

Citeste si:

 

Ioana Ginghina a renuntat la zahar, dar nu si la dulciuri. Actrita ne-a dezvaluit cum reuseste sa aiba un stil de viata sanatos

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter