Frumusețea nu are vârstă! Iepurașii Playboy au reconstituit copertele din urmă cu 38 de ani. Iată rezultatul!

Publicat pe

De-a Lungul anilor, Revista Playboy a făcut celebre foarte multe domnișoare atât în România, cât și în străinătate. De aceea, renumita revistă pentru bărbați a creat un proiect special de această dată și a reconstituit fotografiile unor modele ale anilor `70, `80  si `90.

Frumusețea nu are vârstă, cred cei de la Playboy și au demonstrat-o și de această dată prin intermediul recontituirii unor coperte din urmă cu 30 de ani. Mai exact, modele care au pozat pe coperta Palyboy în urmă cu 38 de ani au refăcut aceeași copertă, iar rezultatul este unul spectaculos.

Și pentru că odată ce ai fost iepuraș Palyboy, rămâi iepuraș Playboy, modele au demonstrat încă o dată că pot arăta senzațional în ipostaze sexy chiar și atunci când au trecut de a doua tinerețe.

Frumusețea nu are vârstă! Iepurașii Playboy au reconstituit copertele din urmă cu 38 de ani. Iată rezultatul!Frumusețea nu are vârstă! Iepurașii Playboy au reconstituit copertele din urmă cu 38 de ani. Iată rezultatul!

Alexandra Popescu

Foto: playboy.com

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter