După trei luni de pandemie, Fuego își strigă amarul: “E greu fără scenă! Ajungi, la un moment dat, să te simți inutil” Ce decizie a luat Paul Surugiu / INTERVIU

Publicat pe

În contextul pandemiei de coronavirus, de două luni și jumătate, Fuego nu a mai avut contact direct cu publicul său, pe care îl iubește atât de mult, iar asta îl afecteză. Iată ce decizie a luat artistul!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Paul Surugiu-Fuego este unul dintre cei mai populari artiști români de la ora actuală. De 11 ani de zile, face concerte sold-out prin toată România, umple cu lejeritate Sala Palatului din București și scoate piesă după piesă, cântând mai multe genuri muzicale, fiind iubit și apreciat pentru implicarea sa, pentru profesionalism și pentru faptul că singur, pe propriile forțe, se menține, se promovează, își produce arta și oferă oamenilor o imagine curată și corectă. Din pasiune, el și pictează.

„Noroc că fac radio și TV”

Perioada aceasta grea prin care trecem cu toții, dar în special artiștii, lasă însă urme adânci și pentru Fuego. De două luni și jumătate nu a mai avut contact direct cu publicul, iar asta îl afectează. Chiar dacă e într-o permanentă reinventare și oferă oamenilor noi surprize pe internet, nu e la fel. În exclusivitate pentru VIVA!, Paul Surugiu Fuego a mărturisit care sunt gândurile sale din această perioadă, dar felul în care vede el viitorul.

Citește și: Mircea Radu, primele declarații despre mama copiilor lui: „Am cerut-o de soție ziua în amiaza mare, lungit pe un prosop, în fața unei mări limpezi”

„Mi-e greu fără a fi pe scenă! Fără contactul direct cu publicul meu, cu spectatorii, fără sesiunile de autografe și discuțiile cu ei! Oricât de formidabil ar fi mirajul internetului, al aplicațiilor, al interacționarii online, sentimentele de pe scenă sunt altele. Plus că ajungi la un moment dat să te simți inutil. Mai ales cum e în cazul celor ca mine, oameni activi, moderni, care nu stăteau o clipă locului și erau dintr-un colț al altul al României, cu spectacole, evenimente, manifestări și întâlniri directe cu oamenii! Noroc că fac radio și televiziune, iar asta-mi ocupă mare parte de timp!”, a declarat Fuego.

„Nu întrevăd un viitor extraordinar pentru noi, artiștii”

Fuego a mai mărturisit că este o perioadă extrem de grea pentru artiști, care, cei mai mulți, nu trăiesc deloc în puf…

Înțeleg, încurajez și respect necesitatea de a sta în casă. M-am conformat și iată că deja a trecut mult timp. Și nici n-am stat de pomană, încercând să mențin legătura vie, să fac multe lucruri, să lansez piese, compilații, să vin cu daruri pentru oameni, să fac live-uri. Dar e altceva!

Și sincer, nu întrevăd un viitor extraordinar pentru noi, artiștii, cei care am fost loviți din plin. Sigur, lumea vede diferit lucrurile, imaginându-și că trăim în puf. Eu nu mă plâng, dar sunt colegi de-ai mei care o duc greu și pentru care nu se întrevede nimic curând. Dar cel mai greu este să nu-ți poți face profesia.

Când toți s-au întors acum, pe cât se poate, la muncă sau la vechile obiceiuri, noi mai avem mult de așteptat! Sper totuși ca oamenii să ne susțină arta și să fie aproape de noi, la fel cum trebuie să fim aproape de România, să susținem economia, să cumpărăm, pe cât se poate, produse românești, să mergem în vacanțe la noi și să dăm dovadă de unitate!', a declarat Paul Surugiu în exclusivitate pentru VIVA!

Fuego, la fel de ocupat ca înainte de pandemie

În pofida perioadei grele pe care o traversăm cu toții, Fuego a găsit modalitatea de a se afla permanent alături de fanii săi. Curând, Paul Surugiu va lansa două clipuri noi, spectaculoase, pe canalul său oficial de Youtube – FUEGO – PAUL SURUGIU. Mai mult, fanii săi îl pot asculta de luni până vineri, la NAȚIONAL FM, de la ora 19.00, în emisiunea GRAMOFON'. Nu în ultimul rând, pe 10 octombrie, de la ora 20.00, artistul va susține un grandios concert pop simfonic, la Sala Palatului, unde va cânta alături de invitați speciali și de Orchestra Metropolitană București, Corul Accoustic, dirijate de Daniel Jinga.

Citește și: Drama neștiută a Andreei Marin. Vedeta a suferit două sarcini extrauterine înainte de a o avea pe Violeta

De asemenea, pe Paul Surugiu îl puteți vedea în fiecare duminică pe TVR 2, de la ora 15.00, la DRAG DE ROMÂNIA MEA!, iar duminica aceasta, 31 mai, la TVR 2, le-a pregătit fanilor săi o sărbătoare a muzicii românești de calitate, emisiune unde îi va avea ca invitați pe mulți dintre cei mai iubiți și mai apreciați compozitori ai românilor, oameni care au scris istorie în industria muzicală autohtonă.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter