Paul Surugiu și-a înnobilat tablourile cu foiță de aur! Prin intermediul artei, Fuego investește în... oameni

Publicat pe

Vestea că Fuego și-a înnobilat tablourile cu foiță de aur îl poate face pe artist să pară un excentric, însă în spatele acestui demers este un scop nobil, așa cum ne-a obișnuit. Prin proiectul său, Paul Surugiu a ajutat peste 150 de tineri talentați, pictura fiind pentru el, așa cum declară, un mod de exprimare, o inspirație și o posibilitate de a investi in viitor!'

Nu mai este un secret pentru nimeni că Paul Surugiu-Fuego și-a descoperit acum ceva vreme pasiunea pentru pictură, pasiune prin care nu și-a exprimat doar talentul artistic deosebit, ci și dragostea pentru semenii săi, deoarece artistul, prin intermediul tablourilor pictate de el, a ajutat o mulțime de tineri talentați, dar și artiști cu o situație specială. Iată cum ceea ce a început ca un hobby s-a transformat  în pasiune, iar mai apoi în Proiectul ART BY FUEGO, care a adus bucurie în sufletele oamenilor atât prin intermediul culorilor așezate cu măiestrie pe pânză, cât și prin prisma ajutorului financiar, dar și moral primit din partea artistului.

Paul Surugiu-Fuego și-a înrămat tablourile în foiță de aur.

Paul Surugiu-Fuego și tablourile sale

Tablourile mele spun povești! Așa îmi place să cred, mai ales că e o joacă benefică și constructivă, care mă relaxează și-mi ocupă cu folos timpul liber! Am ales să înnobilez câteva cu rame spectaculoase, din lemn de pin, în foiță de aur, pentru a le oferi un aer regal! Le voi prezenta mâine, 24 mai, la Brașov, într-un bal al artelor – Chemarea dragostei, acolo unde premiem mai multe personalități, ne bucurăm de frumos și de muzică bună și suntem alături de trei talente remarcabile!', a declarat Fuego, în exclusivitate, pentru VIVA!

Paul Surugiu-Fuego și-a înnobilat tablourile cu foiță de aur.

De-a lungul timpului, Paul Surugiu a sprijinit peste 150 de tineri talentați, aflați la început de carieră, pe care, în același timp, a încercat să-i promoveze, cu atât mai mult cu cât, și-a amintit artistul, în anii studenției, s-a descurcat extrem de greu, când făcea naveta Turda-București, pentru a lua ore de canto. Fuego nu numai că nu a uitat de unde a plecat, dar, de când a devenit un artist apreciat, s-a străduit să le deschidă multor tineri merituoși calea.

Cred în puterea binelui și aleg să fac asta tocmai pentru că știu cât înseamnă un ajutor! Am sprijinit prin acest proiect peste 150 de tineri talentați, din diverse domenii, oferindu-le o bucurie, șansa de a continua și de a excela! Consider că în ei stă viitorul nostru și mi-aș dori să fim mai mulți cei ce facem asta, pentru că e nevoie de un suflu nou și, credeți-mă, avem adevărate genii în rândul generațiilor ce vin! Pictura e pentru mine un mod de exprimare, o inspirație și o posibilitate de a investi în viitor!', a mai declarat artistul.

Mâine, în cadrul evenimentului din Brașov, Paul Surugiu va expune și o pictură intitulată, sugestiv, „25', pe care o va oferi unei familii ce împlinește 25 de ani de căsătorie și care, la ora la care va apărea acest articol, nu are idee ce i se pregătește. Să sperăm că nu le stricăm surpriza…

Foto: Arhiva personală a artistului

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter