Fulgy are o nouă iubită. O domnișoară l-a scos în oraș târziu în noapte

Publicat pe

Fulgy are o nouă iubită. Se pare că Fulgy, fiul Clejanilor reușește să atragă atenția multor domnișoare. Recent, tânărul a fost surprins alături de o domnișoară misterioasă care a venit și l-a luat de acasă. Cei doi s-au sărutat preț de câteva clipe, după care au plecat la drum. Fulgy a fost luat de acasă chiar de iubita lui care conducea un bolid de lux.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Fulgy a dat lovitura în dragoste. În ultima perioadă, Fulgy s-a retras din lumina reflectoarelor, după ce s-a confruntat cu numeroase probleme de ordin legal. Fiul Clejanilor a fost condamnat în luna aprilie la doi ani de închisoare cu suspendare, pentru tâlhărie. De asemenea, acesta a fost nevoit să achite și daune de 10.000 de lei persoanelor care l-au reclamat.

Fulgy are o nouă iubită. O domnișoară l-a scos în oraș târziu în noapteFulgy are o nouă iubită. O domnișoară l-a scos în oraș târziu în noapte

Se pare că lui Fulgy îi merge foarte bine în dragoste. Tânărul are o iubită misterioasă, iar recent a fost suprins în timp ce se întâlnea cu ea. Fiul CLejanilor s-a urcat în mașina acesteia, un bolid de lux, și au plecat la plimbare. Anul trecut, Fulgy anunța că se căsătorește, dar ulterior s-a despărțit de partenera sa.

Citește și: Fulgy de la Clejani, condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare.Ce daune trebuie să plătească

Citește și: Decizie neașteptată în dosarul de tâlhărie al lui Fulgy de la Clejani!Hotărârea este definitivă

Citește și: Anghel Damian, despre serialul Clanul, în care joacă și noua lui iubită, Theo Rose:”Mi-am găsit fericirea”

Citește și: Simina Loica se mută din apartamentul în care a locuit cu Alex Zănoagă. Unde va sta, de acum:„Chiar sunt fericită'

Fulgy are o nouă iubită

Fulgy a dispărut o perioadă de timp din lumina reflectoarelor pentru a-și rezolva problemele pe care le-a avut cu legea. Acum, însă, se pare că fiul Clejanilor este schimbat, iar pe plan amoros a dat lovitura. Fulgy a fost surprins de paparazzi Wowbiz.ro în timp ce se întâlnea cu o domnișoară misterioasă.

Tânărul a fost luat de acasă chiar de către iubita sa, care conducea un bolid de lux. Întâlnirea a avut loc în acest weekend, chiar înainte ca răsăritul Soarelui să apară, în jurul orei 05:00. Îmbrăcat într-un costum alb, Fulgy a fost luat din fața blocului, pe bulevard. Cei doi s-au sărutat preț de câteva clipe și au pornit de drum.

Ce mașină conduce iubita lui Fulgy

Pentru moment, identitatea iubitei lui Fulgy rămâne un mister. Domnișoara a venit în fața blocului iubitului său conducând o mașină scumpă. Potrivit sursei de mai sus, modelul de Mercedes condus de iubita lui Fulgy a fost lansat înainte de 2020. Acest autoturism are un preț de 25.000 de euro, dar acesta diferă în funcție de dotările mașinii.

Fulgy, condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare

Fiul Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani a avut probleme cu legea. Fulgy a fost condamnat în luna aprilie a acestui an, la doi ani de închisoare cu suspendare, pentru tâlhărie. Pe lângă această condamnare, Fulgy a fost găsit vinovat după ce l-a jefuit pe un jurnalist în luna iulie a anului trecut. Fiul Clejanilor a plătit și daune morale consistente.

Obligă inculpatul la plata sumei de 10.000 (zece mii) de lei către partea civilă Kirmizigul Kevin – Serif cu titlu de daune morale.

În temeiul art. 274 alin. (1) C. proc. pen., obligă inculpatul la plata sumei de 4.500 de lei-cheltuieli judiciare către stat, din care 3.000 de lei ocazionate de efectuarea urmăririi penale stabilite prin rechizitoriu’, se arată în sentința magistraților de la Judecătoria sectorului 3 din București.

Sursa foto: Facebook, Wowbiz

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter