Gabi Bădălău o acuză pe Claudia Pătrășcanu că ar fi angajat o firmă de detectivi să îl supravegheze: „Eu nu înțeleg de ce naibii nu se potolește”

Publicat pe

Gabi Bădălău o acuză pe Claudia Pătrășcanu că ar fi angajat o firmă de detectivi care să îl supravegheze. Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu continue să acapareze primele pagini ale tabloidelor, în scandalul divorțului. Deși cei doi sunt despărțiți de foarte mult timp, încă nu și-au încheiat socotelile. Acum, actualul iubit al Biancăi Drăgușanu susține că mama copiilor lui ar fi angajat o firmă de detectivi, care să îl supravegheze.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Gabi Bădălău este unul dintre cele mai controversate personaje din showbiz-ul românesc. Acesta a intrat în atenția presei după despărțirea de Claudia Pătrășcanu. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, deși au construit o familie superbă împreună. Cu toate acestea, nici în ziua de astăzi conflictele dintre cei doi nu s-au finalizat. Dacă săptămâna trecută, la nunta surorii afaceristului, bărbatul a declarat că mama copiilor săi a sunat la Poliție pentru a-i face plângere, acum acuzațiile sunt mai grave!

Gabi Bădălău o acuză pe Claudia Pătrășcanu că ar fi angajat o firmă de detectivi să îl supravegheze: „Eu nu înțeleg de ce naibii nu se potolește'Gabi Bădălău o acuză pe Claudia Pătrășcanu că ar fi angajat o firmă de detectivi să îl supravegheze: „Eu nu înțeleg de ce naibii nu se potolește'

În acest moment, Gabi Bădălău susține că artista ar fi angajat o firmă de detectivi care să îl supravegheze. Iată declarațiile acestuia!

Citește și: Sora lui Gabi Bădălău s-a căsătorit, iar Bianca Drăgușanu a lipsit de la nuntă.Cine l-a însoțit pe afacerist

Citește și: Claudia Pătrășcanu, reacție la scandalul-monstru în care sunt implicați Gabi Bădălău, Bianca Drăgușanu și Florin Salam:’În calitate de mamă…’

Citește și:Cu ce se ocupă Alina Sorescu, după ce a anunțat divorțul de Alexandru Ciucu: „În curând’

Citește și: Cum arată Corina Caciuc, iubita lui Laurențiu Reghecampf, cu doar câteva săptămâni înainte să nască.A ieșit pe stradă în colanți!

Gabi Bădălău o acuză pe Claudia Pătrășcanu că ar fi angajat o firmă de detectivi să îl supravegheze

Gabi Bădălău o acuză pe Claudia Pătrășcanu că ar fi angajat o firmă de detectivi care să îl supravegheze. Gabi Bădălău susține că fosta sa parteneră de viață a angajat o firmă de detectivi care să îl urmărească. Acesta este de părere că artista ar trebui să renunțe la astfel de jocuri și să fie mai înțeleaptă, de dragul celor doi copii.

„A angajat o firmă de detectivi, dar instanța a respins această probă. Am avut această investigație din partea detectivilor, dar concluzia detectivilor în urma investigării era că fumez narghilea, că iau masa la restaurantele de pe Șoseaua Nordului și că m-au văzut că beau și că mă urc la volan și că sunt un pericol pentru copiii mei', a declarat el pentru Xtra Night Show.

Gabi Bădălău: „Nu înțeleg de ce naibii nu se potolește'

Vizibil deranjat de atitudinea Claudiei Pătrășcanu, Gabi Bădălău a subliniat că vrea să aibă o relație civilizată și umană cu ea, de dragul copiilor. Apariția publică a omului de afaceri a fost făcută pentru îndeplinirea acestui scop.

Eu nu înțeleg de ce naibii nu se potoloște, de ce nu încercăm să avem o relație civilizată și umană și de ce nu putem să fim doi părinți responsabili pentru copii. Îi cer Claudiei prin intermediul dumneavoastră să încerce să ne liniștim, să fie mai umană, să fie mamă și să încercăm avem naibii o relație sănătoasă pentru copii', a spus el.

Claudia Pătrășcanu a sunat la Poliție în ziua în care sora lui Gabi Bădălău s-a căsătorit

Totodată, el a mărturisit că weekendul trecut, în ziua nunții surorii sale, Claudia Pătrășcanu a apelat poliția și a făcut o nouă plângere la adresa lui. Motivul a fost acela că Gabi Bădălău nu i-a adus copiii acasă la ora stabilită.

„E foarte defecutoasă. E o fire foarte conflictuală, nu înțeleg și sunt uimit și șocat de atitudinea Claudiei, de atitudinea avocaților. Nu înțeleg răutatea pe care o are asupra mea de a mă decade din drepturi, de a mă omorî mai are să zică. Îmi face plângeri zilnic sau săptămânal, inclusiv duminică când am avut un eveniment în familie a sunat la 112 pentru o prostie, sunt obișnuit cu plângerile Claudiei. Era ora 18 că nu duc copiii acasă, cu toate că aveam un acord să duc copiii luni.

Claudia e bipolară și are dublă personalitate și nu înțeleg cu mine, tatăl copiilor, care eu încerc să fiu foarte civilizat și foarte diplomat cu ea, eu am formulat o cerere, o tranzacție la începutul dosarului, că tot spune că nu-i dau divorțul, de parcă ar fi un obiect, am făcut aceea tranzacție care era în avantajul său și al copiilor, dar nu a acceptat-o', a mai povestit Gabi Bădălău.

Sursă foto: Arhivă VIVA!

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter