Gabi Bădălău a răbufnit după ce Claudia Pătrășcanu a refuzat să-l lase să plece din țară cu copiii: "A înștiințat Poliția de Frontieră"

Publicat pe

Scandalul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu continuă. Cei doi s-au despărțit în urmă cu doi ani, dar procesul de divorț nu s-a finalizat. Fiul de milionar a acuzat-o pe mama copiilor săi că nu i-ar fi permis să plece din țară cu cei doi băieți. Mai mult, artista ar fi apelat la Poliția de Frontieră pentru a-i interzice acestuia să părăsească țara împreună cu copiii lor. Indignat, Gabi Bădălău a postat pe rețelele de socializare un mesaj dur la adresa fostei partenere.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Gabi Bădălău și-a dorit să petreacă cât mai mult timp alături de cei doi băieți ai săi, motiv pentru care a vrut să plece din țară cu ei. În ultimele zile, afaceristul a traversat momente tensionate după ce Claudia Păstrășcanu, mama copiilor săi, ar fi încercat să îl împiedice să plece din țară cu băieții.

Gabi Bădălău a răbufnit după ce Claudia Pătrășcanu a refuzat să-l lase să plece din țară cu copiii: "A înștiințat Poliția de Frontieră"Gabi Bădălău a răbufnit după ce Claudia Pătrășcanu a refuzat să-l lase să plece din țară cu copiii: "A înștiințat Poliția de Frontieră"

Afaceristul a postat un mesaj dur la adresa Claudiei Pătrășcanu. Deși cei doi au declarat în nenumărate rânduri că vor să facă pace de dragul copiiilor, se pare că scandalul este departe de a se termina. Artista nu este de acord ca fostul partener să plece din țară împreună cu cei mici.

Citește și: De ce nu și-a lăsat Claudia Pătrășcanu copiii în vacanță cu Gabi Bădălău:„Nu a anunțat pe nimeni'

Citește și:Gabi Bădălău vrea să o reclame pe Claudia Pătrășcanu la Protecția Copilului:„O să sun la Poliție pentru…'

Citește și:Cum a comentat Mircea Badea apariția în costum de baie a Danei Budeanu:”Dânsa arăta într-un fel”

Citește și:Silviu Prigoană și-a cunoscut nepotul, la 8 luni de când a devenit bunic:”Este minunat”

Gabi Bădălău a răbufnit după ce Claudia Pătrășcanu a refuzat să-l lase să plece din țară cu copiii

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au doi copii împreună. Cei doi s-au despărțit în urmă cu doi ani, dar procesul de divorț nu a fost finalizat. Deși sperau ca lucrurile să revină la normal și să se înțelegă bine de dragul copiilor lor, realitatea este alta. Cum fiul de milionar avea dreptul să își ia copiii pentru două săptămâni, Claudia Pătrășcanu nu a fost de acord ca acesta să plece din țară cu cei doi băieți. Afaceristul a postat pe rețelele de socializare un mesaj în care explica tot ce s-a întâmplat în ultimele zile. Iubitul Biancăi Drăgușanu susține că mama copiilor lui a încercat să-i strice vacanta plănuită alături de băieții lui.

'Ultimele două săptămâni din august e vacanță mea cu băieții. Cum a început teroarea personajului Claudia scandal.

1.Inițial nu a vrut să-mi dea băieții pentur a-mi petrece cu ei această vacanță…După ce am avut ceva de tras la Poliție, la Protecția Copilului am reușit să iau băieții acasă pentru a ne petrece timpul împreună.
2. Nu a vrut să-mi dea procură notarială pentru a pleca în Turcia cu copiii în vacanță.
3. După ce am făcut demersuri pentru ordonanța președințială care suplinește procura și am câștigat acest drept al meu de a părăsi țara cu copiii, a făcut cerere de anulare a ordonanției
4. I s-a respins cererea de anulare, dar a făcut apel'
, a spus Gabi Bădălău pe Instagram.

Claudia Pătrășcanu a alertat Poliția de Frontieră

Gabi Bădălău a mai spus că fosta parteneră ar fi anunțat Poliția de Frontieră pentru a nu-i permite acestuia să iasă din țară. Cu toate acestea, Bădălău a putut să părăsească România și să plece în vacanță cu copiii. Afaceristul avea o hotărâre judecătorească executorie ce îi permitea acest lucru.

'5. A înștiințat Poliția de Frontieră pentru a lua măsuri să nu părăsesc țara cu băieții. Cu toate că am hotărâre judecătorească executorie în care se specifică dreptul de a părăsi țara… ea tot a încercat să strice vacanța copiilor', a mai zis el.

Gabi Bădălău: „Oare cât o mai duce capul”

Fostul soț al Claudiu Pătrășcanu se întreabă la finalul mesajului când se va terminat acest scandal, dar și când va înceta artista să îi facă rău. Afaceristul susține că vrea să facă pace cu mama copiilor lui și să aibă o relație decentă. 'Oare cât mai poate? Oare cât o mai duce capul? Oare de ce nu se liniștește? Oare de ce nu se gândește la copiii noștri', a mai zis Gabi Bădălău despre Claudia Pătrășcanu.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au trăit o poveste de dragoste frumoasă care a durat patru ani. În 2020 cei doi au decis să se despartă, iar artista l-a acuzat pe tatăl copiilor ei de infidelitate.

Sursa foto: Instagram

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă