Gabi Bădălău vrea să o reclame pe Claudia Pătrășcanu la Protecția Copilului: „O să sun la Poliție pentru…”

Publicat pe

Gabi Bădălău vrea să ia legătura cu Protecția Copilului. Atât el, cât și Claudia Pătrășcanu păreau că au rămas în relații bune, mai ales de dragul celor doi băieți pe care îi au împreună. De curând, cei doi și-au aruncat vorbe grele, din nou, iar totul a fost postat pe rețelele sociale. Iată motivul neînțelegerii dintre ei!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu sunt, de câțiva ani, în plin proces de divorț, fără să ajungă nici până acum la un numitor comun și să se despartă pe cale legală. Neînțelegerile dintre ei au ținut primele pagini ale ziarelor de scandal și rare au fost momentele în care păreau că apele s-au liniștit, iar cei doi au rămas prieteni, mai ales de dragul celor mici.

Gabi Bădălău vrea să o reclame pe Claudia Pătrășcanu la Protecția Copilului: „O să sun la Poliție pentru…'Gabi Bădălău vrea să o reclame pe Claudia Pătrășcanu la Protecția Copilului: „O să sun la Poliție pentru…'

Câd părea că cei doi au îngropat securea războiului, inevitabilul s-a produs și au ajuns din nou să se certe.

Citește și: Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu, un nou scandal ce are legătură cu cei doi copii:”O altă răutate inutilă”

Citește și: Claudia Pătrășcanu a cerut ordin de restricție împotriva bărbatului care-i este șofer lui Gabi Bădălău: „Sunt…”

Citește și: Vasi Geambazi, nepotul lui Gigi Becali, se însoară la trei ani de la divorț!Cine este viitoarea lui soție

Citește și: Reacția lui Mihai Bendeac, după ce a fost anunțat, de două femei, că sunt însărcinate cu el:„Mi-a trimis ecografia'

Gabi Bădălău vrea să o reclame pe Claudia Pătrășcanu la Protecția Copilului

Motivul discordiei între Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu are legătură cu cei doi copii pe care îi au împreună. Omul de afaceri își dorește ca, în timpul său legal de a sta cu copiii, să-i ia pe cei mici într-o vacanță în Turcia și în Franța. Mama celor doi băieți a refuzat categoric ca fostul ei soț să scoată copiii afară din țară. Afaceristul, la rândul său, a scris un mesaj furibund pe rețelele sociale, unde le-a explicat fanilor întreaga experiență.

Chiar în aceste momente sunt la ea la poartă în comuna Agigea pentru a lua copiii la mine, 2 săptămâni în vacanța de vară. Programul stabilit în baza unei hotărâri judecătorești definitive și irevocabile. Ieri, când am vorbit ultima oară cu băieții erau nerăbdători să vină, să ne vedem și am stabilit cu ei și mama lor că ajung azi la Constanța după ora 12.

De 3 ore stau la ea la poartă…nu răspunde nimeni, am sunat pe telefonul copiilor…e închis, mama Claudiei nu răspunde, Claudia nu răspunde. Efectiv sunt îngrijorat, nu știu nimic de băieți…iar Claudia scandal vrea, doar să-și bată joc și să facă circ. Iritată fiind că judecătoria Constanța mi-a încredințat băieții pentru a pleca în vacanță în Turcia… a făcut apel.

Am încercat să vorbesc cu avocații ei…degeaba. O să fiu nevoit să înștiințez protecția copilului…să sun la poliție pentru nerespectarea unei hotărâri judecătorești…și cam atât…birocrație. Pur și simplu își bate joc de tot…și nu e conștientă că așa le face rău copiilor, a scris el în câteva InstaStory-uri.

Reacția Claudiei Pătrășcanu

La scurt timp după anunțul lui Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu a reacționat public. Cântăreața susține că s-a săturat să mai răspundă acuzațiilor aduse de tatăl băieților ei. După ce afaceristul a susținut că încă soția lui nu și-a respectat hotărârea judecătorească și l-ar fi lăsat să aștepte ore bune în fața porții, artista crede că bărbatul face scandal, având în vedere că se apropie procesul.

'Nu mai vreau să mai vorbesc despre el, să îi mai pronunț numele. Să scrie ce vrea el. Nu mai există pentru mine și știe el de ce! Nu vreau să mai dezmint tot ce spune el. Se apropie procesul și de aceea face tot circul ăsta!', a declarat, pentru Fanatik Claudia Pătrășcanu.

Ce a făcut artista a doua zi, după declarațiile afaceristului

A doua zi, după declarațiile făcute de Gabi Bădălău pe Instagram, Claudia Pătrășcanu a avut o apariție surprinzătoare pe Internet. Vedeta a postat mai multe imagini de la Mănăstirea Sf. Efrem cel Nou din Dobrogea, loc în care a fost să se reculeagă, alături de copii. În plus, ea a mai pus poze și cu fiii ei, în timp ce se aflau în natură, la picnic.

Între timp, Gabi Bădălău a revenit cu noi declarații în care spunea că, după ce ar fi stat la poarta Claudiei Pătrășcanu câteva ore bune, ar fi mers la Poliție, unde ar mai fi stat câteva ore. Într-un final, acesta a transmis că a reușit să-și ia copiii și să plece acasă.

'24 de ore de când n-am știut și nu am vorbit cu cei mici. După 3 ore de stat pe la poartă pe la Claudia scandal, timp în care nu-mi răspundea la telefon. După alte 3 ore de stat la poliție… Abia acum am reușit să iau băieții și să mergem acasă…', a scris Gabi Bădălău pe contul lui de Instagram.

Sursă foto: arhivă

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă