Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu, un nou scandal ce are legătură cu cei doi copii: "O altă răutate inutilă"

Publicat pe

Scandalul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrașcanu este departe de a se termina. Deși au declarat că vor să facă pace de dragul celor doi copii pe care îi au împreună, tensiunile dintre ei nu par să se oprească. Recent, afaceristul a declarat că este din nou 'la cuțite' cu artista, deoarece nu i-a permis să plece cu cei mici în vacanță.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Deși s-au despărțit în 2020, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău continuă să se certe. Tensiunile dintre cei doi au apărut din nou, deși au declarat amândoi că vor să facă pace de dragul celor doi copii pe care îi au împreună. De această dată, afaceristul o acuză pe artistă că nu îl lasă să plece în vacanță cu cei mici.

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu, un nou scandal ce are legătură cu cei doi copii: "O altă răutate inutilă"Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu, un nou scandal ce are legătură cu cei doi copii: "O altă răutate inutilă"

În urmă cu câteva zile, CLaudia Pătrășcanu a declarat că fostul soț a venit să-și ia copiii de acasă sub influența substanțelor interzise. De cealaltă parte, Gabi Bădălău susține că artista ar fi pus microfoane pe hainele celor mici pentru a afla ce se află în casa în care acesta locuiește.

Citește și: Claudia Pătrășcanu a cerut ordin de restricție împotriva bărbatului care-i este șofer lui Gabi Bădălău: „Sunt…”

Citește și:Claudia Pătrășcanu îl acuză pe Gabi Bădălău că vrea să-i întoarcă pe copii împotriva ei:”Le spune că sunt cea mai rea mamă de pe Pământ”

Citește și:Larisa Iordache are un nou iubit:„Eu sunt un om care își dorește o familie'

Citește și:Care este numele real al lui Theo Rose.Ce scrie în buletinul artistei

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu, un nou scandal ce are legătură cu cei doi copii

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău continuă să se certe. De această dată, afaceristul a povestit pe Instagram un nou scandal cu mama copiilor săi. Gabi Bădălău a declarat că a vorbit cu băieții săi să plece în vacanță la Bodrum și le-a promis că vor merge cu avionul. Cu toate acestea, Claudia Pătrășcanu nu a fost de acord cu această decizie, motiv pentru care între cei doi a repornit un nou scandal.

'Un alt episod neplăcut creat de Claudia scandal. În perioada 18-31 august este vacanța mea mare pe care o am cu cei mici. După ce am vorbit cu copiii, ei își doresc foarte mult să zboare cu avionul să vadă lucruri noi. Si am zis să mergem câteva zile la Bodrum, câteva zile la DisneyLand. Bineînțeles că mama minunată nu a fost de acord. Invocând că e greu pentru copii, că e frig, că răcesc și alte prostii. Am fost nevoit să fac o ordonanță la Judecătoria Constanța…', a spus Gabi Bădălău pe Instagram.

Gabi Bădălău: „Un alt circ”

Se pare că artista nu dorește ca cei doi băieți ai ei să meargă în vacanță în Franța și Turcia cu tatăl lor. Mai mult, Gabi Bădălău a mărturisit că a fost nevoit să ceară o ordonanță la Judecătoria Constanța, iar judecătorii au decis să-l lase să meargă în vacanță cu fiii lui.

'Domnul judecător a considerat că e normal să mă bucur de cei mici și să plecăm în vacanță. Nu m-aș mira ca 'mama de copil' să facă apel. Un alt circ, o altă răutate inutilă',, a mai spus afaceristul.

Claudia Pătrășcanu, filmată de Gabi Bădălău în timp ce făcea scandal

Iubitul Biancăi Drăgușanu a mai scris în postarea pe Instagram că de această dată a filmat-o pe Claudia, dar și pe mama ei în timp ce se certau. Gabi Bădălău a declarat că va face filmarea publică atunci când va fi cazul, la fel cum a făcut și artista în timp ce fostul soț îi vorbea urât.

'Și apropo, când am dus copiii, a creat un nou scandal făcut de ea și mama ei. Doar că acum am fost pregătit. Am învățat de la ea. Am filmat tot…Toate la timpul lor', a mai scris Bădălău pe Instagram .

Sursa foto: Instagram

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă