Claudia Pătrășcanu a sunat la Poliție în ziua în care sora lui Gabi Bădălău s-a căsătorit: „Îmi face plângeri zilnic sau săptămânal. Are dublă personalitate”

Publicat pe

Claudia Pătrășcanu a sunat la Poliție în ziua în care sora lui Gabi Bădălău s-a căsătorit. Omul de afaceri și Claudia Pătrășcanu s-au întâlnit, din nou, la Tribunal, cei doi fiind în plin divorț. Vizibil iritat, la ieșirea din sala de judecată, afaceristul nu s-a mai abținut și a răbufnit, făcând afirmații dure la adresa încă soției sale. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au întâlnit joi, 12 mai, într-un nou termen al procesului de divorț. Cei doi se judecă prin Tribunal de doi ani și nici până acum nu s-a finalizat despărțirea pe cale legală. Ambii sunt încă soț și soție, chiar dacă afaceristul și-a refăcut viața alături de iubita lui, Bianca Drăgușanu, despre care se spune că ar fi însărcinată cu el.

Claudia Pătrășcanu a sunat la Poliție în ziua în care sora lui Gabi Bădălău s-a căsătorit: „Îmi face plângeri zilnic sau săptămânal. Are dublă personalitate'Claudia Pătrășcanu a sunat la Poliție în ziua în care sora lui Gabi Bădălău s-a căsătorit: „Îmi face plângeri zilnic sau săptămânal. Are dublă personalitate'

La ieșirea din sala de judecată, Gabi Bădălău a avut o atitudine care i-a surprins pe jurnaliști. Vizibil iritat, afaceristul a făcut câteva declarații dure la adresa soției lui. Ambii au împreună doi băieți, pe Nicolas și pe Gabriel. Copiii stau la mamă, dar și tatăl are dreptul să-i vadă. 

Citește și: Cum a reacționat familia lui Gabi Bădălău după ce au apărut zvonurile că Bianca Drăgușanu ar fi însărcinată

Citește și: Gabi Bădălău a vândut casa în care a locuit cu Claudia Pătrășcanu și cei doi copii.Ce sumă a primit pe imobil

Citește și: Cristi Filipescu, toboșarul rănit în incendiul de la Colectiv, declarații după sentința judecătorilor:”Cei din mormânt nu au liniște oricum”

Citește și: De ce a renunțat Nadine la muzică și la televiziune:„Este umilitor. Pentru mine succes înseamnă…'/ EXCLUSIV

Claudia Pătrășcanu a sunat la Poliție în ziua în care sora lui Gabi Bădălău s-a căsătorit

Gabi Bădălău a izbucnit la adresa Claudiei Pătrășcanu, după ce s-au întâlnit la Tribunal, într-un nou termen al procesului de divorț, care durează de doi ani. Omul de afaceri a avut cuvinte dure pentru încă soția lui. La ieșirea din sala de judecată, omul de afaceri a stat de vorbă cu reporterii, fiind vizibil iritat. Totodată, el a mărturisit că weekendul trecut, în ziua nunții surorii sale, Claudia Pătrășcanu a apelat poliția și a făcut o nouă plângere la adresa lui. Motivul a fost acela că Gabi Bădălău nu i-a adus copiii acasă la ora stabilită.

„E foarte defecutoasă. E o fire foarte conflictuală, nu înțeleg și sunt uimit și șocat de atitudinea Claudiei, de atitudinea avocaților. Nu înțeleg răutatea pe care o are asupra mea de a mă decade din drepturi, de a mă omorî mai are să zică. Îmi face plângeri zilnic sau săptămânal, inclusiv duminică când am avut un eveniment în familie a sunat la 112 pentru o prostie, sunt obișnuit cu plângerile Claudiei. Era ora 18 că nu duc copiii acasă, cu toate că aveam un acord să duc copiii luni', a spus Gabi Bădălău la Xtra Night Show, scrie Spynews.ro

Afaceristul a avut cuvinte dure la adresa soției sale, spunând că nu s-au înțeles cu privire la anumite aspecte ale procesului de divorț: „Claudia e bipolară și are dublă personalitate și nu înțeleg cu mine, tatăl copiilor, care eu încerc să fiu foarte civilizat și foarte diplomat cu ea, eu am formulat o cerere, o tranzacție la începutul dosarului, că tot spune că nu-i dau divorțul, de parcă ar fi un obiect, am făcut aceea tranzacție care era în avantajul său și al copiilor, dar nu a acceptat-o', a mai continuat el.

Gabi Bădălău a vândut casa în care a locuit cu Claudia și cei doi copii

Gabi Bădălău a decis să vândă vila din Bolintin-Vale, în care a locuit o bună perioadă de timp alături de Claudia Pătrășcanu, potrivit surselor Spynews.ro. Deși imobilul era trecut în acte cu valoarea de 140.000 de euro, afaceristul a primit pe ea 260.000 de euro. Se pare că persoana care a achiziționat casa este chiar prietenul lui Gabi Bădălău, un bărbat din localitatea Roata.

Claudia Pătrășcanu și-a cumpărat casă de lux

Vedeta a povestit pentru Antena Stars că și-a cumpărat recent o casă de lux, la malul mării, despre care nimeni nu a știut. Artista a ținut totul secret până acum. Tot ce-și dorește este să se mute cu cei doi copii, pentru care și-a dorit să le ofere tot ce-i mai bun. Conform declarațiilor, Claudia Pătrășcanu a cumpărat noua locuință din banii ei, fără să aibă vreun ajutor. Până acum, vedeta și-a strâns economiile din cântări pentru a avea casa visurilor sale. Șatena are deja cheile de la casă și tot ce trebuie să facă este să se ocupe de decor. Prin urmare, a ales să ceară ajutorul unor designeri de interior. 

Sursă foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter