Gabi Bădălău, primele declarații despre relația cu Mădălina Enache: ”Mă concentrez pe creșterea copiilor”

Publicat pe

În presă au apărut zvonuri că Gabi Bădălău are o relație cu Mădălina Enache, fosta soție a lui Gabi Enache. Tatăl copiilor Claudiei Pătrășcanu a vorbit despre viața lui amoroasă și a spus adevărul.

Încă soțul Claudiei Pătrășcanu, pentru că divorțul nu s-a finalizat, a declarat că nu are nicio relație cu fosta soție a fotbalistului Gabi Enache. Gabi Bădălău se concentrează acum pe creșterea celor doi băieți și vrea să le ofere acestora toată atenția.

Cu siguranță declarațiile făcute de Gabi Bădălău o vor încâta pe Claudia Pătrășcanu. Artista poate sta liniștită, pentru că tatăl copiilor ei nu se gândește să o înlocuiască prea curând.

'Nu mă interesează. Nu am ce să spun, nu-mi arde de nicio relaţie, nu-mi arde de nimic. Singura mea iubire sunt copiii mei. Normal că sunt singur şi o să mai fiu singur mult timp, pentru că nu-mi arde de altceva, mă concentrez pe creşterea copiilor', a spus Gabi Bădălău la Antena Stars.

Mădălina Enache s-ar fi lăudat prin oraș că este iubita lui Gabi Bădălău. Acum, situația fiind clarificată, fosta soție a lui Gabi Enache va trebui să dea explicații celor cărora le-a spus despre relația ei amoroasă cu fostul Claudiei Pătrășcanu.

Gabi Bădălău a dat-o afară din casă pe Claudia Pătrășcanu

Cântăreața a plecat din vila în care locuia cu soțul și copiii în urmă cu mai multe săptămâni. Toți credeau că ea a părăsit locuința de bună voia, dar, conform declarațiilor făcute acum, se pare că Gabi Bădălău a decis să o dea afară.

„Adevărul este că am fost dați afară din casă. Împreuna cu copiii, am fost dată afară din casă […] Am fost dați afară din casă, iar acest lucru îl poate confirma Serviciul de Poliție 112 unde eu am sunat în aceea seară să îmi trimită un echipaj de poliție', a povestit artista la Antena Stars.

Citește și: Claudia Pătrășcanu, un nou mesaj acid la adresa lui Gabi Bădălău. „Ce așteptări aș putea să am dintr-un salariu minim pe economie al soțului meu?’

FOTO: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter