Gabi Bădălău, replică acidă după ce Claudia Pătrășcanu a lansat piesa ”Tată de duminică”: ”Dorește atenția”

Publicat pe

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău sunt în plin proces de divorț, iar replicile acide dintre ei nu au încetat. Artista a lansat o melodie în care îl atacă pe tatăl copiilor ei, iar răspunsul lui nu a întârziat să apară.

'Tată de duminică' este melodia în care Claudia Pătrășcanu cântă despre un bărbat care a rănit o mamă și care a uitat complet de familie. Artista a exprimat în versuri povestea ei și a reușit să stârnească multe controverse.

Versurile piesei sunt foarte dure, iar Gabi Bădălău a reacționat după ce a auzit-o. Fostul soț al Claudiei Pătrășcanu nu a mai ținut cont de nimic și a făcut public un mesaj destul de acid.

'Nu poţi construi niciodată un regat cu o persoană care încă doreşte atenţia din sat', a scris Gabi Bădălău pe una dintre rețelele de socializare.

Citește și: Claudia Pătrășcanu, prima victorie în lupta pentru custodie cu Gabi Bădălău: copiii rămân la ea!

Ce îi interzicea Gabi Bădălău Claudiei Pătrășcanu în timpul căsniciei

Deși toată lumea credea că totul este lapte și miere în familia lor, adevărul era cu totul altul. Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău sunt acum în plin proces de divorț, iar la mijloc sunt și doi copii. Instanța a decis ca cei doi băieți să rămână în grija mamei.

Artista a povestit că nu își dorea să se ajungă aici, însă tatăl copiilor ei a dorit să se întâmple așa. Gabi Bădălău avea pretenții de la Claudia Pătrășcanu și nu era de acord ca aceasta să mai cânte.

Am simțit să fac această piesă. Sunt multe femei care își cresc copiii singure, mă consider o femeie puternică. Mi-am dorit un divorț amiabil, pentru liniștea copiilor noștri, el nu a vrut. Timpul le rezolvă pe toate. Atunci când te căsătorești nu te gândești că o să divorțezi. Dacă lăsăm timpul să treacă, se vor așeza toate. Dintotdeauna mi-am dorit ca eu și Gabi să rămânem părinți pentru ei, dar și prieteni. M-am dedicat 100% familiei, iar Gabi nu și-a dorit să mai fiu artistă. Și-a dorit să stau acasă, cu copiii, să mă știe bine. Probabil că avea prea multă libertate.

Claudia Pătrășcanu

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter