Gabi Cristea și Tavi Clonda, probleme de sănătate din cauza celor două fetițe

Publicat pe

Gabriela Cristea și Tavi Clonda se bucură foarte tare de viața de familie, asta deși doi copii mici pot fi adesea o mare provocare.

Gabi Cristea și Tavi Clonda, probleme de sănătate din cauza celor două fetițeGabi Cristea și Tavi Clonda, probleme de sănătate din cauza celor două fetițe
Citește și: Gabriela Cristea, copleșită de îndatoririle de mamă! „Mă simt sfârșită”

Pentru că și-au dorit extrem de mult copii și s-au chinuit să îi aibă, cei doi nu le refuză nimic și le răsfață pe cele două micuțe ori de câte ori au ocazia.
Gabi Cristea și Tavi Clonda se confruntă acum cu probleme de sănătate, asta pentru că le iau în brațe frecvent pe Victoria și Iris.


Cei doi au probleme destul de grave și au apelat la medici.

Citește și: Gabriela Cristea, scoasă din sărite de un fan care a jignit-o. Vedeta a slăbit enorm și s-a fotografiat purtând o rochie mulată


„Suntem amândoi cu spatele în piuneze. Tavi face acum niște tratamente: fizioterapie, elongații și tot felul de chestii specifice pentru coloană. Și, când o să termine el, o să mă duc eu. Și când o să termin eu, o să se ducă el din nou și tot așa', a declarat, pentru Libertatea, Gabriela Cristea.


Gabriela și Tavi au decis să nu renunțe la obiceiul lor, însă acum le ridică pe fete în brațe cu pauze.

„În timpul procedurilor nu prea ai voie să ridici. Victoria are 14 kilograme… E greu să te abții să nu o iei în brațe. Ne descurcăm până la urmă', a adăugat Tavi Clonda.

Citește și: Gabriela Cristea, transformare spectaculoasă, după ce a slăbit. Vedeta a îmbrăcat o rochie mulată


Reprizele de joacă dintre cele două surori se finalizează uneori dramatic, dar Tavi Clonda calmează cu umor situația:

„Sunt așa de drăguțe, au început să se joace amândouă, Victoria se tot strâmbă, face toate drăciile cu ea. E foarte simpatică Iris în momentul în care întinde mânuța și o trage de păr pe Victoria. Și începe să plângă dacă o trage foarte tare. Și Tavi e foarte simpatic și zice: „Ce faci, tata? Te lași bătută de Iris?' Conviețuiesc bine', a povestit, amuzată, Gabriela Cristea.

Citește și: Gabriela Cristea și Tavi Clonda, certuri dimineața la prima oră. Ce se întâmplă în căsnicia lor: 'Se mai enervează omul'


 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter