Gabriel Garko, o viață trăită în minciună: "Eu, latino lover? Nicidecum, am fost gay de când mă știu"

Publicat pe

Cunoscut și în România datorită rolurilor din „Onoare şi respect' sau „Dragoste şi sânge”, actorul italian Gabriel Garko, un adevărat sex simbol, și-a întristat admiratoarele atunci când a anunțat că este gay. Actorul a mărturisit ce a însemnat să-și ascundă orientarea sexuală timp de 30 de ani.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Gabriel Garko este un adevărat sex simbol în Italia, iar admiratoarele sale, care au avut ocazia să îl vadă în toată splendoarea în Senso ‘45′, film în care apare complet gol, nu și-au închipuit nicio clipă că actorul este gay. După 30 de ani de tăcere, timp în care și-a negat orientarea sexuală, actorul a ales să-și ia această piatră imensă de pe suflet…

Gabriel Garko, o viață trăită în minciună: "Eu, latino lover? Nicidecum, am fost gay de când mă știu"Gabriel Garko, o viață trăită în minciună: "Eu, latino lover? Nicidecum, am fost gay de când mă știu"

Gabriel Garko a dezvăluit că este gay după 30 de ani

În 2019, Gabriel Garko încă își nega cu vehemență orientarea sexuală, deși începuseră să apară zvonuri cu privire la faptul că ar fi gay. Născut, pe 12 iulie 1972, în Torino dintr-un tată venețian și o mamă siciliană, actorul – pe numele său real Dario Oliviero –, un italian pursânge, a devenit de-a lungul anilor idolul femeilor de pretutindeni, actorul, care a lucrat și ca model, fiind recompensat și cu titlul de Mister Italia în tinerețe.

La finalul anului 2020, actorul de 49 de ani a făcut o dezvăluire care le-a lăsat mute de uimire pe femeile din fan-club-urile lui, din toată lumea. Vestea că Gabriel Garko, unul dintre cei mai frumoși bărbați din lume, este gay, le-a întristat pe admiratoarele latino lover-ului… Recent, acesta a fost protagonistul copertei revistei Oggi, iar titlul nu lasă loc niciunei îndoieli – „Eu, latino lover? Nicidecum, am fost gay de când mă știu”. De altfel, el a povestit pentru publicația italiană și cât de greu i-a fost să-și ascundă orientarea sexuală.

Citește și: Gabriel Garko arată la 47 de ani ca la 30! Cine e actorul italian devenit sex-simbol: fosta lui iubită s-a căsătorit cu… o femeie!

Citește și: Anamaria Prodan, declarații înainte ca Reghe să devină din nou tată: „E o chestie de respect pentru familia mea și pentru încă soțul meu’/ EXCLUSIV

Citește și: Ce a pățit Virginia Rogin în perioada comunistă, la un concurs de teatru, din cauza unei femei: „Aveam o rochie puțin mai transparentă'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum se simte Valentin Uritescu după ce a fost internat în stare gravă la spital. Actorul este la ATI, în stare stabilă

„Voiam să ies, să mă distrez, să am un partener. Dar nu puteam pentru că trebuia să păstrez imaginea personajului care era exact opusul meu: dur, inaccesibil, afemeiat. Această „sentință' a durat 30 de ani: aproape cât o condamnare pe viață.

Într-o zi m-am uitat în oglindă, iar în loc de chipul meu am văzut coperta unei reviste care povesta una dintre iubirile mele inventate', s-a destăinuit Gabriel Garko pentru Oggi.

30 de ani a trăit o viață dublă

La scurt timp după asta, actorul a luat decizia de a-și dezvălui adevărata orientare sexuală, după ce ani de zile a trăit în minciună. De altfel, povestește el, pentru a-și ține viața personală departe de ochii curioșilor, și-a cumpărat, cu 17 ani în urmă, o vilă în Zagarolo.

„Un loc departe de toată lumea, unde pot fi eu însumi… Aveam o aventură cu un băiat pe nume Riccardo. Aici eram liberi, chiar dacă atunci când venea cineva trebuia să ne ascundem. Invitam prieteni la cină? La sfârșitul serii se făcea că pleacă, iar de la jumătatea drumului se întorcea înapoi. Când venea doamna de curățenie dimineața, îl găsea în patul din camera de oaspeți, deși până atunci dormiserăm împreună', povestește el.

În ceea ce privește femeile din viața sa, Gabriel Garko a povestit că relațiile au fost bazate pe prietenie, și nu pe sex, dat fiind că el este gay. De altfel, au fost și o modalitate eficientă de a-și pune viața intimă la adăpost. Una dintre cele mai lungi și mediatizate legături ale sale a fost cea cu Eva Grimaldi.

„Am fost cu Eva vreme de 8 ani. Eram un cuplu, dar tot ce lipsea între noi era sexul. Ne ajutam şi ne susţineam reciproc. Am iubit-o mult, dar nu aşa cum îşi imaginează lumea', a explicat el.

Își dorește să devină tată

La scurt timp după ce Gabriel Garko și-a dezvăluit identitatea sexuală, recunoscând că este gay, și-a surprins fanii vorbind și despre dorința sa de a deveni tată în viitorul apropiat.

„Mă gândesc serios la asta. Aș vrea să devin tată. Mi-ar plăcea mult. Cred că aș fi și un tată bun, dar mi-ar fi foarte frică în vremurile astea. Nu știu dacă-mi place această lume de azi și dacă aș vrea să dau naștere unei vieți care va trebui să trăiască într-un viitor care nu știm cum va fi. Anul acesta voi lua o decizie în acest sens și mă voi documenta bine înainte. Ca bărbat necăsătorit nu pot să adopt, conform legii italiene, și chiar dacă aș găsi un partener lături de care să formez o familie, nu aș pute-o face oricum. Singura posibilitate este o mamă-surogat, dar nici asta nu se poate face în Italia, a mai mărturisit el, conform italy24news.com.

Foto: Profimedia, Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter