Gabriela Cristea a fost externată. Proaspăta mămică merge acasă: ”Important este că sunt pe picioare şi sunt bine”

Publicat pe

Gabriela Cristea a născut pe 17 martie o fetiță perfect sănătoasă. Prezentatoarea TV a fost astăzi externată și merge acasă alături de familia ei. Tavi Clonda este cel mai fericit tătic și este bucuros că toate fetele sale sunt sănătoase.

Tavi Clonda a fost să-și ia soția acasă și nu-și mai încape în piele de fericire. Sunt pregătiți și sunt convinși că se vor descurca cu doi copii. Acasă îi așteaptă micuța Victoria, dar și mama lui Tavi Clonda care îi ajută la creșterea celor mici.

„A venit și ziua cea mare, sunt emoționat, îmi aduc aminte cum a fost la Victoria…Când am luat-o acasă și când le-am luat pe fete acasă a fost așa…cam despre asta e vorba să fii bărbat. Acum suntem 4, suntem pregătiți, am înțeles că de acum urmează greul. Cea mică nu poate fără mami și prioritatea Gabrielei este Iris.

Nu suntem singuri, este și mama mea, avem o doamnă care ne ajută și cu Victoria, vom vedea pe parcurs cum decurg lucruile, sperăm să fie bine.
Iris e liniștită, plânge când îi e foame, am înțeles că mănâncă din 3 în 3 ore. La o fetiță mă așteptam, dar la 2 nu. Îmi intru în rolul de tată de fete. Am o regină și 2 prințesele!', a povestit Tavi Clonda, pentru „Star Magazin'.

Primele declarații ale Gabrielei Cristea după ce a fost externată

Gabriela Cristea este foarte fericită că a trecut cu bine peste această sarcină. Prezentatoarea TV este bine și s-a ridicat din pat chiar a doua zi după operație de cezariană. Proaspăta mămică a fost externată după patru zile de la naștere.

„Suntem fericiţi că mergem acasă. Am primit foarte multe flori, acest buchet de irişi mi l-a adus Tavi ieri. A fost o chestie foarte tare până să plecăm, aşteptam liftul şi spuneam că ne-a ieşit şi de data asta. M-am simţit mai bine decât la prima naştere, a fost mai uşor. M-am simţit foarte bine fizic, a doua zi m-am ridicat din pat şi am făcut asta foarte repede. Am şi primit şi calmante, dar important este că sunt pe picioare şi sunt bine”, a spus Gabriela Cristea la Antena Stars.

Citește și: Gabriela Cristea și Tavi Clonda au ales trei nume pentru cea de-a doua fetiță: 'Toate sunt zeiţe'

Citește și: Dieta pe care Gabriela Cristea o ține după ce a născut. Ce alimente are voie să consume

FOTO: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista Viva
Revista Viva