Relația lui Ruby cu Adrian, iubitul ei, pusă la încercare la "Asia Express"! / EXCLUSIV

Publicat pe de Gabriela Dumba

Ea este vulcanică şi răsfăţată, el – calm, cu vorbele mereu pregătite pentru a linişti „dragonul Ruby, însă amândoi recunosc că sunt suflete-pereche. Experienţa Asia Express a fost cea mai grea provocare pentru relaţia lor, dar Ruby şi Adrian sunt pregătiţi să ducă la alt nivel povestea lor de dragoste.

CRBL, Ana Morodan, Ruby și iubitul ei Robert au slăbit mai multe kilograme

Ați ajuns, în foarte scurt timp, să fiți unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la Asia Express, apariția în acest show fiind, de altfel, printre primele – dacă nu chiar prima – care vă expune relația atât de mult. Povestiți puţin despre felul în care v-ați cunoscut.
Ruby: Da, Asia Express este chiar prima noastră apariție împreună și ne-a dat multe emoții la început. Povestea noastră de dragoste a început tumultuos, după câțiva ani în care am fost prieteni. Cred că, la nivel subconștient, a fost dragoste la fiecare revedere, doar că nu i-am dat voie să se dezvolte mult timp. Ce m-a atras, lăsând la o parte treaba asta că e frumușel și are pătrățele și toate cele, a fost faptul că încă se juca jocurile copilăriei, iar pe mine cu joaca mă dai gata.

„Eu trebuie să îi tolerez ei copilăria”

O relație serioasă este bazată și pe acceptarea defectelor celuilalt și, poate, transformarea lor în calități, pentru că, nu-i așa, „dragostea e oarbă. Așadar, care au fost principalele defecte pe care fiecare dintre voi a trebuit să le tolereze celuilalt?
Ruby: Cred că „defectul nostru comun este că suntem imaturi, dar eu mă bucur de imaturitatea noastră. Nu trebuie să ne grăbim să fim adulți pentru că avem timp de asta o viață întreagă.
Adrian: Cred că noi am învățat să ne privim unul pe celălalt ca pe un întreg, nu ne mai uităm la defecte! Ăștia suntem… Și buni, uneori și răi! Eu trebuie să îi „tolerez ei copilăria, copilărie de care și eu „sufăr de multe ori până când stau lângă ea și sunt obligat să fiu ăla matur! (râde) Copilăria asta care o bagă sau ne bagă mereu în belele! Dar care o descrie cel mai bine, care îmi place cel mai mult la ea, care îi definește personalitatea și care o face adorabilă ‒ m-a obligat să folosesc cuvântul „adorabilă! (râde)

Relația lui Ruby cu Adrian, iubitul ei, pusă la încercare la "Asia Express"! / EXCLUSIVRelația lui Ruby cu Adrian, iubitul ei, pusă la încercare la "Asia Express"! / EXCLUSIV

„Acasă nu scot doar eu flăcări, scoate și Robert din belșug”

Din afară, se observă că Ruby este răsfățata relației, o fire vulcanică, dificil de temperat, care își pierde repede răbdarea, iar Adrian – jumătatea mereu calmă, care știe exact ce trebuie să spună pentru a stinge flăcările „dragonului. Așa este relația voastră în general sau Asia Express a dezvăluit în premieră aceste părți ale caracterelor voastre?
R: Eu am un temperament vulcanic, dar îmi trece repede și îmi pare rău după, chiar dacă nu recunosc de fiecare dată. Acasă  nu scot doar eu flăcări, scoate și Robert din belșug, doar că rar scoatem în același timp, încercăm să menținem o balanță.
A: Cred că așa suntem în general! Asia Express doar ne-a făcut să trăim lucrurile astea mai des și mai intens, poate și datorită faptului că suntem amândoi competitivi. În acest concurs, fiecare trăire pe care o ai în mod normal este amplificată de 100 de ori. Dar da, ea este răsfățată și vulcanică și eu sunt ceva mai calm și liniștit. Cum să funcționăm altfel? Dar nu vreau să mint, nu sunt mereu așa. Îmi sare și mie țandăra și s-a întâmplat și în Asia Express, doar că mă calmez singur. Eu ne calmez pe amândoi! (râde)

 

Materialul integral îl puteți citi în numărul de martie al revistei VIVA!, care a apărut deja pe piață.

Care sunt cele mai grele momente, la care experiența din Asia v-a pus relația la încercare? Adrian a trecut printr-o toxiinfecție alimentară…
R: Cel mai greu moment pentru noi din Asia Express a fost clar atunci când Adrian a făcut o toxiinfecție alimentară în urmă unei probe. Au fost nopți albe și zile în care a fost la pat, cu perfuzii, pentru că era foarte slăbit. Am avut toți momente foarte grele, în care am simțit că nu se mai poate, am ajuns la capătul puterilor, am simțit că nu ne iese nimic, dar, totodată, ne aminteam cât suntem de norocoși să avem parte de o asemenea experiență.
Mi-e dor să retrăiesc toate greutățile pe care le-am avut acolo. Toate clipele grele din Asia Express sunt acum cele mai frumoase amintiri!
A: S-au întâmplat multe! Eu într-o zi am luat-o spre București, eram hotărât să merg acasă! Nu mai suportam să avem supărări, certuri. Și eu eram nemâncat și nedormit și stresat… Așa că am vrut să fac autostopul până la București. În momentul ăla, ea a venit în slow motion, ca în filme, a zis că îi pare rău, că nu se va mai repeta niciodată și că de acum mă va aștepta cu mâncare caldă când ajung acasă și că va face curat zilnic! Așa că iată-ne!

„Este cea mai frumoasă, bogată și dificilă experiență prin care am trecut”

Ați descoperit în Asia o Ruby pe care nu o știai, respectiv un alt Adrian?
R: Nu cred că ne-am surprins unul pe celălalt. Noi am fost la fel cum suntem și acasă, nici nu am fi avut cum altfel. Este un joc foarte intens, care te surprinde cu ceva nou la orice pas, e foarte greu să-ți controlezi emoțiile sau să ai timp să fii atent la reacțiile pe care le ai, care uneori sunt bune, alteori nu, pentru că suntem oameni și mai greșim și noi, ne mai ia gura pe dinainte. Asta mai ales în cazul meu.
A: Nu, ne-am descoperit pe noi, pe cei pe care îi cunoșteam, și sunt foarte fericit că am avut ocazia să trăim aventura Asia Express împreună! Cred că ne-a legat mai mult, am trăit multe momente grele care ne-au sudat și mai mult, am realizat că împreună putem să trecem peste orice greu apare în cale. Am trăit cea mai frumoasă poveste și e cel mai frumos că am trăit-o împreună.
Este cea mai dificilă/provocatoare experiență prin care ați trecut în cuplu, dar și fiecare, personal?
R: Este cea mai frumoasă, bogată și dificilă experiență prin care am trecut. O zi în Sri Lanka sau India, pe Drumul Elefantului, face cât o săptămână în lumea reală.
A: Este cea mai dificilă provocare prin care am trecut împreună! Și este și cea mai mare provocare pe care am depășit-o personal fiecare, asta pentru că Asia Express scoate tot felul de sentimente din tine, pe care, în condițiile de acolo, nu știi cum să le stăpânești! Eu cred că ne-am descurcat foarte bine, ne-am adaptat constant și am reușit să scriem o poveste frumoasă.

Materialul integral îl puteți citi în numărul de martie al revistei VIVA!, care a apărut deja pe piață.

 

 

 

  

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter