Gabriela Cristea, aspru criticată de fani după ce a născut al doilea copil: "Am primit tot felul de mesaje"

Publicat pe

Gabriela Cristea a fost aspru criticată de fani după ce a ieșit la plimbare cu fetițele la scurt timp după ce a născut a doua oară. Mulți consideră că poate face asta după mai mult timp, conform tradiției populare. Prezentatoarea imediat le-a dat replica. 

În martie, Gabriela Cristea a adus pe lume a doua fetiță, la un spital privat din București. Totul a decurs bine, iar micuța crește repede, alături de surioară și părinții ei. Au ieșit deja și la prima plimbare în parc. Urmăritorii ei nu s-au abținut și au început să o critice. Ei consideră că, în baza tradiției populare, după ce naște, femeia trebuie să petreacă mai mult timp în casă, poate până la botezul copilului.

Vedeta le-a dat replica tuturor, ba chiar a spus că preotul a fost la ei în casă, a binecuvântat-o pe micuța Iris.

„Nu vreau să mai aud chestii de-alea de babe absurde, am ieșit că ne-au chemat medicii să o vadă pe Iris și am primit pe Facebook tot felul de mesaje de genul: unde calcă lăuza se arde pământul…nu vreau să mai aud așa ceva. Mi se pare că trebuie să ieși afară, a venit și preotul la noi. 

Preotul chiar spunea atunci când mi-a citit molifta că trebuie să mă ridic și să fiu sănătoasă și să mă apuc de treburile pe care le aveam de făcut. Ideea nu era să zac, să nu mă ridic. Dumnezeu mi-a dat foarte multe lucruri și sunt recunoscătoare pentru aceste lucruri, încerc să mă bucur de familia mea”, a spus vedeta la Antena Stars.

Gabriela Cristea și-a scos fetele în parc

Gabriela Cristea a profitat de zilele de cu soare și și-a scos cele două fetițe în parc. Proaspăta mămică a optat pentru un cărucior dublu în care le poate plimba pe ambele micuțe. Gabriela Cristea și-a revenit spectaculos după sarcină, iar acum este în concediu de maternitate.

‘Prima plimbare în parc cu fetele!🙈👸🏻👸🏻💜❤️🙏 Totul e mai ușor și plăcut cu căruciorul tandem’, a scris Gabriela Cristea pe una dintre rețelele de socializare.

Prezentatoarea TV de la Antena Stars a primit foarte multe complimente din partea urmăritorilor ei. Gabriela Cristea este foarte fericită și se bucură din plin de viața de mămică.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter