Gabriela Cristea a izbucnit în lacrimi la TV: "Am două fete acasă și sunt sigură de un lucru"

Publicat pe

Gabriela Cristea a izbucnit în lacrimi la TV. Gabriela Cristea, prezentatoarea show-ului „Mireasa! Capriciile iubirii”, a fost copleșită de emoții, în cadrul emisiunii matrimoniale pe care o prezintă. Prezentatoarea TV a fost foarte impresionată de situația concurenților și nu a mai ținut cont că este filmată. Soția lui Tavi Clonda a lăcrimat și transmis un mesaj emoționant cu privire la propria ei familie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Gabriela Cristea a izbucnit în lacrimi la TV. Gabriela Cristea este prezentatoarea show-ului matrimonial „Mireasa! Capriciile iubirii”. Deși se străduiește să fie detașată de poveștile concurenților, se întâmplă ca vedeta să fie câteodată impresionată de situațiile prin care trec tinerii îndrăgostiți. Gabriela Cristea are o familie superbă, alături de soțul ei, Tavi Clonda și fiicele lor, Victoria și Iris. Prezentatoarea TV a trecut printr-un moment la show-ul „Mireasa! Capriciile iubirii”, în care nu și-a mai putut controla lacrimile. Vedeta a vorbit despre familia ei și în special despre copii.

Gabriela Cristea a izbucnit în lacrimi la TV: "Am două fete acasă și sunt sigură de un lucru"Gabriela Cristea a izbucnit în lacrimi la TV: "Am două fete acasă și sunt sigură de un lucru"

Gabriela Cristea a izbucnit în lacrimi la TV

Gabriela Cristea, prezentatoarea show-ului „Mireasa! Capriciile iubirii”,a fost impresionată de cuplurile de îndrăgostiți și legătura pe care o au cu familia. Gabriela Cristea a ținut să menționeze că este foarte importantă susținerea venită din partea rudelor, în special a fraților sau a surorilor. Vedeta a precizat, printre lacrimi, că le va educa pe fiicele ei, Victoria și Iris, astfel încât să se ajute una pe cealaltă, atunci când trec prin situații dificile.

Citește și: Cu ce se ocupa Gabriela Cristea înainte să devină celebră: „De foarte tânără…'

Citește și: Ce probleme de sănătate are Gabriela Cristea. De ce a ajuns pe patul de spital: „În curând am să devin imună și la antibiotic'

Citește și: Ce vrea să facă Winael Baldus de la Vocea României cu banii, dacă va câștiga marele premiu:„Am două lucruri în minte’

Citește și: Adrian Rus, soțul Vlăduței Lupău, și-a parcat bolidul de lux pe un loc rezervat persoanelor cu dizabilități

'Am două fete acasă și sunt sigură de un lucru. Am să le educ că, indiferent de problemele prin care vor trece și de situațiile prin care vor trece, dacă una va avea nevoie de cealaltă, cealaltă să vină de la capătul pământului. Pentru că asta înseamnă să ai frați, să te susțină în situații în care tu nu te mai poți susține singur. Mă iertați că am plâns, dar nu m-am putut abține', a mărturisit Gabriela Cristea, în cadrul emisiunii de la Antena Stars.

De ce și-a retras Gabriela Cristea fiicele de la grădinița privată

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au împreună două fetițe superbe, Victoria și Iris, cărora vor să le ofere o educație cât mai bună. Inițial, fiicele Gabrielei Cristea au fost înscrise la o grădiniță privată. Începând din luna septembrie a acestui an, lucrurile s-au schimbat în familia prezentatoarei. Gabriela Cristea și soțul ei au ajuns la concluzia că grădinița privată era mult prea costisitoare, așa că au decis să le transfere pe micuțe la o instituție de stat.

Deși fetele noastre sunt la grădinițe de stat… s-a scumpit și grădinița de stat cu 82%. Nu mai știu exact cât era anul trecut, dar nu sunt așa scumpe ca cele private și am fost foarte mulțumiți de grădiniță, dar și de preț, dar sigur nu era mult. Acum o să se simtă un pic. Acum avem de plătit 40 de lei pe zi. Nu prea sunt eu cu banii', a mai mărturisit Tavi Clonda.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter