Anda Adam, primele declarații după ce s-a căsătorit cu Yosif Mohaci: ”Să fie casă de beton, nu de piatră”

Publicat pe

Anda Adam, primele declarații după ce s-a căsătorit cu Yosif Mohaci. Ziua de 23 decembrie o să aibă de acum înainte o mare însemnătate pentru cei doi îndrăgostiți. Frumoasa vedetă și partenerul ei de viață au ales să se meargă la Starea Civilă și să spună marele 'Da' în secret, iar abia apoi să facă totul public. Ei bine, planul le-a ieșit cu succes. De acum, blondina se poate declara fără dar și poate 'doamna lui Yosif Mohaci'. Iată primele ei declarații!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Este vestea momentului în showbiz-ul românesc. Anda Adam a spus marele 'DA' în fața ofițerului de Stare Civilă. Ce-i drept, vedeta nu a dat de înțeles astfel de lucruri în mediul online, ci doar a dezvăluit după cererea în căsătorie din toamna anului 2021 că o să urmeze și acest moment. Totuși, dacă ne amintim cum a fost cerută în căsătorie, nimeni nu se aștepta la o cununie civilă atât de subtilă și secretoasă.

Anda Adam, primele declarații după ce s-a căsătorit cu Yosif Mohaci: 'Să fie casă de beton, nu de piatră'Anda Adam, primele declarații după ce s-a căsătorit cu Yosif Mohaci: 'Să fie casă de beton, nu de piatră'

Anda Adam și Yosif Mohaci se iubesc cu foc de mai mult timp. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, astfel că au ales să nu gărbească lucrurile absolut deloc. Au luat totul pe rând, astfel că la mai bine de un an de când a fost cerută în căsătorie, a avut loc și cununia civilă. Totuși, deși a oferit primele declarații, nu se știe nimic despre momentul în care o să aibă loc și cununia religioasă.

Citește și: Anda Adam s-a măritat în secret azi:”Am zis DA”. Primele fotografii de la cununia civilă

Citește și: Ce afacere vor deschide Anda Adam și logodnicul ei:„Ne aflăm în plin șantier'

Citește și: De ce Fuego nu s-a căsătorit până la 46 de ani:”Am lăsat viața să mă surprindă”

Citește și: Probleme financiare pentru Adriana Iliescu, în prag de sărbători:”Nu avem bani de cheltuit

Anda Adam, primele declarații după ce s-a căsătorit cu Yosif Mohaci

Începând cu anul 2022, Crăciunul o să aibă o semnificație aparte pentru Anda Adam și soțul ei cu acte în regulă, Yosif Mohaci. Cei doi și-au unit destinele cu doar 2 zile înainte de marea sărbătoare, Nașterea Mântuitorului, fiind un dar de la Dumnezeu pentru ei această oportunitate. A ținut totul secret, însă azi, după frumosul eveniment, a făcut publice o serie de fotografii de la Cununia Civilă, unde și-a înștiințat fanii și marea comunitate despre pasul important pe care l-au făcut în relația lor.

Fanii au fost în extaz când au vzăut pozele postate de Anda Adam

Anda Adam se bucură de o mare comunitate de fani în mediul online, acolo unde este destul de activă de obicei. Într-adevăr, când vine vorba de viața ei privată alege să fie destul de reținută, dovadă fiind chiar secretul marelui eveniment de azi. Totuși, când s-a terminat, și-a ținut urmăritorii la curent. Imediat cum a public pozele, secțiunea comentariilor a fost luată cu asalt. Sute de comentarii cu felicitări și urări frumoase au curs la postarea vedetei.

„Vă mulțumesc pentru toate urările. Vă mulțumim amândoi pentru toate mesajele frumoase de felicitare și urări de casă de piatră. Să dea Domnul să fie de beton, nu de piatră. Vă urăm sărbători fericite. Pentru noi, este cel mai frumos cadou de Crăciun. Vă mulțumim că ne sunteți alături.', a spus Anda Adam, pe Instagram.

Ce ținută a purtat Anda Adam la cununia civilă cu Yosif Mohaci

Fără dar și poate, Anda Adam și Yosif Mohaci au organizat o cununie civilă restrânsă. Au vrut să facă acest pas important în relația lor, astfel că și-au îndeplinit visul. Înconjurați doar de către cele mai importante persoane din viața lor, cei doi și-au unit destinele pe această cale. Fiindcă nu a fost o petrecere grandioasă, amândoi au decis să poarte un costum negru elegant și cu o cămașă albă pe dedesubt. Ce-i drept, arătau impecabil și au cucerit pe toată lumea.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter