Probleme financiare pentru Adriana Iliescu, în prag de sărbători: "Nu avem bani de cheltuit"

Publicat pe

Adriana Iliescu este cea mai bătrână mamă din România. În vârstă de 84 de ani, Adriana Iliescu are o relație specială cu fiica ei, Eliza, în vârstă de 18 ani. La 66 de ani o aducea pe lume primul său copil, surprinzând întreaga lume. Din păcate, în prag de sărbători, Adriana Iliescu se confruntă cu probleme financiare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Adriana Iliescu a surprins pe toată lumea în urmă cu 18 ani, după ce a devenit mamă la 66 de ani. A intrat în Cartea Recordurilor, fiind declartă cea mai bătrână mamă din lume la acea vreme. Adriana este o femeie puternică și a reușit să o crească singură pe Eliza.

Probleme financiare pentru Adriana Iliescu, în prag de sărbători: "Nu avem bani de cheltuit"Probleme financiare pentru Adriana Iliescu, în prag de sărbători: "Nu avem bani de cheltuit"

Eliza a împlinit 18 ani și a devenit un adevărat sprijin pentru mama ei. De Crăciun, Adrian lliescu va sta acasă împreună cu fiica ei, mărturisind că are probleme financiare și nu își permite să plece undeva.Chiar și așa, lipsa banilor nu le afectează pe cele două.

Citește și: Cum arată casa în care a copilărit Adriana Iliescu. Din ce familie provine cea mai bătrână mamă din lume:”Părinții ei erau foarte respectați”

Citește și:Cum arăta Adriana Iliescu în tinerețe.Eliza a moștenit frumusețea mamei sale

Citește și:Anca Serea a rămas fără bonă:”Este o zi grea pentru noi…”

Citește și:Secretul lui Teo Trandafir ca să nu se îngrașe de Crăciun:'În primele 2-3 ore ale zilei beau apă. Mai am un truc…'

Adriana Iliescu are mari probleme financiare, în prag de sărbători

Adriana Iliescu, 84 de ani, își va petrece Crăciunul împreună cu fiica ei, Eliza. Cele două au o relație specială, iar acum Eliza o ajută pe mama ei în treburile casnice. Recent, fosta profesoară de limba și literatura română a dezvăluit că are probleme financiare, dar cu toate acestea se bucură de momente alături de fiica ei. Adriana Iliescu și Eliza duc un trai modest, iar lipsa banilor nu pare să le afecteze.

O să facem curat în toată casa pentru Sărbători, nu plecăm din București. Nu avem bani de cheltuit. Crăciunul este despre liniște, credință și Nașterea Domnului. Eliza mă ajută cu tot ce este nevoie…la curățenie, dar și la mâncare.Eliza nu se ferește de muncă. Noi nu facem multă mâncare. De exemplu, o să pregătim vreo 30 de sarmale și ne ajung vreo două zile. Mâncăm cam trei – patru sarmale la o masă. Nu putem mânca mai multe. Am făcut un calcul și o caserolă de carne tocată este în jur de 15 lei, ne mai trebuie orez, condimente. Nu este mare lucru. Nu o să cheltuim mult. O să facem și cozonac, bineînțeles, dar mai mult, pentru noi două treaba aceasta este ca o distracție, nu o vedem ca pe greutate. Dacă nu o să ne iasă cozonacul așa cum trebuie o să mergem să cumpărăm un cozonac din magazin și asta este.',  a declarat Adriana Iliescu pentru click.ro.

Eliza Iliescu a fost acceptată la două facultăți din București

Dincolo de problemele financiare cu care se confruntă, Adriana Iliescu este foarte fericită și mândră de fiica ei. Eliza a fost șefă de promoție la Colegiul „Dimitrie Paciurea', iar ulterior a fost acceptatp la două facultăți din București. Fosta profesoară este alături de fiica ei și o sprijină în tot ceea ce vrea să facă.

Eliza este bine, are foarte mult de lucru în perioada aceasta, mai ales că este studentă la două facultăți. Învață, pregătește proiecte frumoase. Sunt o mămică mândră. Se mai plimbă și ea uneori, are timp pentru dânsa, normal, mai iese la un suc prin oraș cu colegii', a mai spus aceasta.

Ce i-a spus Adriana Iliescu fiicei sale despre tatăl ei biologic

Adriana Iliescu și-a dorit foarte mult să devină mamă, iar la vârsta de 66 de ani a reușit acest lucru. A făcut inseminare artificilă și a adus-o pe lume pe Eliza, în 2005. Inițial, aceasta a avut tripleți, dar fătul s-a oprit din creștere și a supraviețuit doar Eliza. Adriana i-a spus fiicei sale că tatăl său biologic e în străinătate și plănuiește să îi spună adevărul la un moment dat.

„M-a întrebat unde e tăticul ei. I-am spus că tati este plecat în străinătate, să lucreze. De fapt, Eliza știe că are mai multe rude, inclusiv bunici în afară.Dar o să-i spun, la un moment dat, adevărul, pentru că ea oricum va afla. I-am spus că mai târziu, când o să mai crească, o să discut cu ea și o să-i povestesc totul.', declarat Adriana Iliescu în urmă cu ceva timp.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter