Gabriela Cristea, mesaj emoționant de ziua de naștere a fiicei sale, Victoria: „Am plâns”

Publicat pe

Gabriela Cristea este astăzi în culmea fericirii! Fiica ei cea mare, Victoria, a împlinit 4 anișori. Și pentru că este o mamă devotată, topită după fetițele ei, vedeta i-a transmis un mesaj emoționant. Soția lui Tavi Clonda a dezvăluit de ce a plâns, dar și ce surpriză frumoasă i-au pregătit micuței lor. Iată cum sărbătoresc cei din familia Clonda evenimentul mult așteptat!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Gabriela Cristea este mama a doua fetițe superbe, Victoria și Iris. Astăzi, pe 23 septembrie, cea dintâi își sărbătorește ziua de naștere. Fiica cea mare a prezentatoarei TV împlinește patru anișori, lucru ce i-a bucurat nespus pe celebrii săi părinți. Extrem de încântată și mândră de „comoara ei', soția lui Tavi Clonda a povestit că a plâns de fericire.

Gabriela Cristea, mesaj emoționant de ziua de naștere a fiicei sale, Victoria: „Am plâns'Gabriela Cristea, mesaj emoționant de ziua de naștere a fiicei sale, Victoria: „Am plâns'

Astăzi, de ziua de naștere a fiicei sale, Gabriela Cristea le-a făcut o mare bucurie internauților. Vedeta a deschis „sertarul cu amintiri' și le-a împărtășit mai multe imagini de colecție cu familia ei. În dreptul lor, prezentatoarea de la Antena Stars a făcut o mărturisire emoționantă, povestind cum a devenit mamă pentru prima dată. Întâlnirea cu micuța Victoria i-a stârnit sentimente unice, iar de atunci viața ei s-a schimbat complet.

Citește și: Cum arată Gabriela Cristea îmbrăcată în blugi.Detaliul observat de fani

Citește și: Cu ce artistă s-a iubit Tavi Clonda înainte să se însoare cu Gabriela Cristea

Citește și: Cum se simte Elena Merișoreanu, internată cu COVID-19:„Mai stau o săptămână-două'

Citește și: De ce nu se joacă fiica lui Bursucu cu ceilalți copii la grădiniță:„Nu prea e plăcut'

Gabriela Cristea, mesaj emoționant de ziua de naștere a fiicei sale, Victoria

Gabriela Cristea și-a amintit astfel de ziua în care i s-a îndeplinit cel mai mare vis. În urmă cu 4 ani, pe 23 septembrie, o aducea pe lume pe prima ei fiică, Victoria. Și Tavi Clonda și-a dorit foarte mult să fie tată. Artistul și soția lui au trăit cea mai mare bucurie atunci, încântați că totul a decurs mai bine decât s-ar fi gândit.

„Victoria, 4 ani! Dooomneeee, când au trecut? Acum 4 ani am trăit unul din cele mai intense și emoționante momente din viață, unul din monentele acelea de le numeri pe degetele de la o mână și mai rămân degete de numărat. Nici anul asta nu mi-am făcut curaj să postez bucățica aceea de film cu prima noastră întâlnire față în față. E greu de privit cascada aceea de sentimente, chiar și pentru mine acum.

De acolo, am tras linie și viața mea e ALTCEVA. Îmi aduc aminte că era slăbuță dar lunga, a tras un țipăt ca să afle toată lumea că a venit pe lume, iar doamna doctor a exclamat avem o balerină cântăreață'.

Tavi se învârtea în jurul ei mândru și emoționat că ieșise totul mai bine decât ne-am gândit. Era așa de dornic ca totul să fie perfect, încât cred că i-a spus doamnei doctor cam de 20 de ori că ne așteaptă chitul de celule stem la spital😜😍', a scris Gabriela Cristea pe Instagram.

Ce surpriză i-a pregătit prezentatoarei TV Victoriei

În continuarea mesajului, Gabriela Cristea a mărturisit emoționată că fiica cea mică, Iris, i-a cântat pentru prima dată „la mulți ani' surorii sale. Încă din prima parte a zilei, vedeta a dat startul pregătirilor, pentru ca Victoria să se simtă specială. I-a comandat un tort delicios pentru petrecerea de la grădiniță, eveniment la care Gabriela și Tavi nu vor participa.

În drum spre grădiniță, prezentatoarea de la Antena Stars a realizat un lucru important. Fiica ei cea mare, Victoria, a început să „guste din independență', lucru ce-i umple sufletul de bucurie. Vedeta nu și-a putut controla emoțiile și a izbucnit în plâns, dar au fost lacrimi de bucurie.

„Azi ne-am pupam cu toții de dimineață de ne-am albit' (mai mult eu🥳). Ea și-a dorit să meargă la grădi în pijamale, dar mi-am pus toate farmecele în funcțiune și până la urmă am reușit să o conving că în cămășuță și fustiță e muuuuult mai drăguță. Iris a cântat cu mine primul ei mulți ani trăiască' pentru Dtaria.

Pe la 10:00 m-am dus să îi iau tortul comandat pentru prima petrecere din viața noastră la care nu participăm, cea de la grădi, iar pe drum am realizat ca mica mea mare începe să guste din independență. Am plâns de a sărit camașa de pe mine… de fericire, de mândrie, de drag.

Dacă vreți să îi urați la muliț ani, vă invit! Azi mă fălesc ca un păun. Are mama fată mare și frumoasă. Victoria are 4 ani! La mulți ani, copilul meu iubit! Te iubesc până la stele și înapoi!', a conchis vedeta.

Sursă foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter