Gabriela Cristea, pictorial exclusiv cu familia, în VIVA! de Mai! Primele imagini cu Iris, bebelușul lor de numai o lună!

Publicat pe

Pentru ea, viața a început după 40 de ani. Atunci când l-a cunoscut pe Tavi, dragostea vieții ei, și a reușit să rămână însărcinată, după multe fertilizări in vitro, speranțe deșarte și o sarcină pierdută… Gabriela Cristea este o luptătoare, iar viața i-a oferit, în schimb, cel mai frumos cadou: două fetițe perfect sănătoase. Pe mezina familiei, Iris, în vârstă de doar o lună, v-o prezentăm noi, în premieră. Pe ei, #Victorienii, îi știți deja, dar vă invităm să-i vedeți acum într-un family portrait complet, chiar la ei acasă…

 

Gabi, trăiești cea mai frumoasă perioadă a vieții tale, cu siguranță. Ai deja experiență de mamă, dar spu- ne-ne cum au fost primele săptămâni alături de cea mică, nou-născută.

Experiența de mamă nu se compară cu absolut nimic, este o experiență nouă pentru care tu crezi că ești pregătit, dar, de fapt, niciodată nu ești suficient de pregătit. Iar experiența cu doi copii este una despre care aș putea să vorbesc cinci zile de aici înainte. Nu e ușor, e chiar destul de complicat, pentru că una plânge, cealaltă vrea de mâncare, una doarme, cealaltă vrea joacă, și așa mai departe, dar important este că, la sfârșitul zilei, ești foarte mulțumit când te duci și le pupi pe amândouă pe frunte, când le vezi că dorm și când, în sfârșit, ai timp pentru tine.

Cât de greu îți este? Ai avut vreun moment de panică, până acum? Știu că ați ajuns cu ea la spital…

Nu mai este chiar atât de complicat la al doilea copil, față de cum a fost la primul, pentru că mi-au dispărut temerile, mi-au dispărut multe dintre angoase (nu chiar toate, completează și Tavi). Iar ajunsul la spital când ai un copil nou-născut sau mititel face parte din cotidian. Nici răcelile și nici faptul că a făcut un pic de febră nu ne mai sperie atât de tare cât ne-au speriat prima dată la Victoria.

Coperta VIVA! mai

Coperta VIVA! mai

Cum v-ați împărțit tu și Tavi atribuțiile de părinți?

Tavi: Bună întrebare, nici noi nu știm. În principal, mergem pe varianta „scapă cine poate. Dacă unul dintre noi e foarte obosit, iar celălalt încă nu a atins pragul maxim de oboseală, primește anumite sarcini. Din păcate, eu nu pot să alăptez. Gabi este full time cu cea mică, iar eu mă ocup de cea mare mai mult. Deși Gabriela încearcă să fie lângă amândouă, uneori chiar o cert… Îi spun: „Ai grijă de bebeluș, las-o pe Victoria, că e pe mâini bune!. În rest, e destul de complicat, mai ales noaptea. Încerc să o ajut și eu pe Gabriela cât pot, mai mult cu o vorbă, cu o mângâiere, mai ales când este extenuată.

Citește întregul interviu în numărul de mai al revistei VIVA! disponibil la toate punctele de difuzare a presei. 

Citește și: Gabriela Cristea, aspru criticată de fani după ce a născut al doilea copil: 'Am primit tot felul de mesaje'

Citește și: De când a devenit mămică pentru a doua oară, Gabriela Cristea se trezește din 3 în 3 ore: 'Te obosesc…'

FOTO: Cristian Gugu

Gabriela Cristea, pictorial exclusiv cu familia, în VIVA! de Mai! Primele imagini cu Iris, bebelușul lor de numai o lună!Gabriela Cristea, pictorial exclusiv cu familia, în VIVA! de Mai! Primele imagini cu Iris, bebelușul lor de numai o lună!
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter