Cătălin Măruță spune tot despre începuturile relației cu Andra. Cum a cerut-o în căsătorie: "Am scos inelul la o masă..."

Publicat pe

Are totul. E unul dintre cei mai longevivi prezentatori de divertisment din România, iar tainele televiziunii le-a deslușit de mult. Împreună cu Andra formează cel mai iubit cuplu din showbizul autohton și au doi copii superbi, pe care nu se feresc să-i expună pe rețelele de socializare. Și, totuși, ce ar mai avea de spus Cătălin Măruță? Multe! Și le aflați chiar din acest interviu…

 

Ați aniversat deja 10 ani de căsătorie. Cum îți amintești începuturile poveștii de dragoste cu Andra? Trebuie să ne spui cum ai curtat-o și cât de greu a fost să o cucerești…

Am fost întâi prieteni și cred că asta a fost foarte important. Ne-am dat seama întâi ce bine ne înțelegem și ce multe avem în comun. Andra nu s-a lăsat ușor cucerită, a vrut să vadă cât de mult o plac, cât de mult îmi doresc o relație cu ea. Am petrecut mai mult timp la mare, când eu eram cu emisiunea, transmiteam vara de pe plajă, iar ea avea concerte și filma un videoclip nou. Atunci a fost șansa mea să îi arăt cât de mult îmi place de ea.

Cum ai cerut-o în căsătorie?

Îi făceam mereu declarații de dragoste, dar am vrut ca la căsătorie să fie martori și cei din familie, așa că am scos inelul la o masă la care erau și părinții. Mi s-a părut mai inspirat așa, să ne bucurăm toți de moment, de răspunsul ei. Bine că a spus „Da, că altfel aș fi avut mulți martori la un moment cam… ciudat! (râde)

 

Coperta VIVA! mai

Coperta VIVA! mai

Care e cea mai frumoasă amintire de la nunta voastră?

Nunta în sine! Cum să aleg un moment? Ne-am bucurat să avem familia și prietenii aproape, să dansăm toată noaptea! A fost perfect.

Cum era Andra acum 10 ani și cum este acum?

Este mai frumoasă, mai înțeleaptă, mai bună, nu știu cum reușește. Timpul trece în favoarea ei.

Citește întregul interviu în numărul de aprilie al revistei VIVA! disponibil la toate punctele de difuzare a presei. 

Citește și: Cătălin Măruţă vorbeşte despre presupusa sarcină a Andrei. Când au în plan să facă al treilea copil

Citește și: Cine îi ajută pe Andra şi Cătălin Măruţă cu creşterea copiilor. David şi Eva au un program bine stabilit

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter