Gabriela Cristea și Tavi Clonda au stabilit botezul micuței Iris. Când va fi creștinată a doua fetiță a lor

Publicat pe

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au stabilit botezul micuței Iris. Familia se pregătește de un eveniment foarte important, creștinarea fetiței. Vor păși toți în biserică, mai fericiți ca niciodată. 

Iată ce bucurie trăiește familia Cristea – Clonda. Abia așteptau să devină părinți pentru prima oară, dar iată cât de repede trece timpul și ei se pregătesc de botezul lui Iris, a doua lor fetiță.

Și pentru că un nume de floare se potrivește sezonului cald, atunci va avea loc și marele eveniment din viața lor. Gabriela Cristea a anunțat, la emisiunea „Răi da Buni', că botezul mezinei ei va avea loc undeva la sfârșit de august, început de septembrie.

Cine vor fi nașii lui Iris, a doua fetiță a Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda

Pentru ea, viața a început după 40 de ani. Atunci când l-a cunoscut pe Tavi, dragostea vieții ei, și a reușit să rămână însărcinată, după multe fertilizări in vitro, speranțe deșarte și o sarcină pierdută… Gabriela Cristea este o luptătoare, iar viața i-a oferit, în schimb, cel mai frumos cadou: două fetițe perfect sănătoase. Pe mezina familiei, Iris, în vârstă de doar o lună, v-o prezentăm noi, în premieră. Pe ei, #Victorienii, îi știți deja, dar vă invităm să-i vedeți acum într-un family portrait complet, chiar la ei acasă…

Cine vor fi nașii celei mici?

Ca și în cazul Victoriei, vom avea aceiași nași. Mai exact, Cristina și Mădălin Ionescu, Andreea, sora lui Tavi, și, de asemenea, prietenul nostru Tudor Marian.

Foto: VIVA

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter