Gabriela Cristea cântă cu Tavi Clonda astă seară, la finala show-ului Te cunosc de undeva

Publicat pe

Gabriela Cristea și Tavi Clonda vor susține un moment deosebit, sâmbătă, în finala Te cunosc de undeva. Tavi Clonda a făcut senzație în concurs și chiar dacă nu a ajuns în finala, el va avea un moment special: un recital alături de soția lui.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

„Pentru prima oară cântăm împreună într-un show de o asemenea anvergură. Emoţii pentru mine nu am, dar am pentru Gabriela, deşi ştiu că se va descurca minunat. Va fi o experienţă inedită!', a declarat Tavi.

Gabriela Cristea cântă cu Tavi Clonda astă seară, la finala show-ului Te cunosc de undevaGabriela Cristea cântă cu Tavi Clonda astă seară, la finala show-ului Te cunosc de undeva

Show-ul Te cunosc de undeva își alege câștigătorul sâmbătă, de la ora 20:00. Este al 15-lea sezon al emisiunii, iar cei care au șanse la marele trofeu sunt: AMI, Monica şi Marcel, Adriana şi Romică şi Liviu şi Andrei

Colegii lor nefinaliști, Cătălina Grama – Jojo, Adda, Tavi şi Toto vor susține momente muzicale extraconcurs, alături de invitați speciali, și apoi le vor acorda puncte finaliștilor, alături de jurații show-ului, Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

Potrivit clasamentului actual, vedetele cu cele mai mari puctaje sunt AMI, Adriana și Romică, Liviu și Andrei Monica și Marcel și Adda. Totuși, clasamentul mai poate fi dat încă peste cap.

Tavi Clonda a câștigat a doua gală Te cunosc de undeva

Prima gală a sezonului cu numărul 15 TCDU fost câștigată de Jojo, care s-a transformat în Evora (Taraful de la Vărbilău) și a cântat melodia lăutărească „Nevasta mea vrea la băi'. Deși nu era încrezătoare că momentul său avea să fie cel mai bun, Jojo a fost prima câștigătoare a sezonului 15.

A doua gală TCDU a fost câștigată de Tavi Clonda, care s-a transformat în Adam Lambert și a interpretat piesa „Don`t stop me now' a celor de la Queen!

Citește și: Ce avem voie si ce nu avem voie să facem de Revelion. Restricțiile lui Arafat de Anul Nou

Citește și: Andreea Ibacka dezvăluie secretul mariajului cu Cabral:„Nu a fost dragoste la prima vedere’. Inedit cum a fost cerută actrița de soție! / EXCLUSIV

Citește și: Ce va face cu banii Ionuț Belei, câștigătorul sezonului 8 Chefi la cuțite. Are planuri mari:„Vreau să merg în…’

Citește și: Femei goale pe contul lui Dan Bittman, după declarațiile privind „minciuna COVID-19'! Cum a ajuns solistul ținta hackerilor

Citește și: Totul despre șorici. Beneficii și efecte negative: cine nu are voie să-l consume

A treia gală a sezonului 15 Te cunosc de undeva a fost câștigată de Ami, care s-a transformat în Dua Lipa și a interpretat piesa „Don`t start now'.

A patra gală a fost câștigată de îndrăgitul cuplu Liviu și Andrei care s-au transformat în Sarah Brightman si Andreea Bocelli.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter