Gabriela Cristea și Tavi Clonda, adevărul despre relația cu fiicele lor. Cum se înțeleg cu Victoria și Iris: "Trebuie plănuit totul"

Publicat pe

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au dat acum mai multe detalii din casă. Cei doi sunt cei mai fericiți de când au devenit părinții celor două fetițe, dar asta nu înseamnă că totul este ușor. Acum s-a aflat cum se înțeleg, de fapt, cu Victoria și Iris.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Gabriela Cristea și-a dorit enorm să devină mamă, iar visul i s-a îndeplinit. Abia așteaptă fiecare moment pe care îl poate petrece alături de familia ei. Recunoaște că uneori cedează în fața dorințelor celor mici, cu toate că își dorește totuși să le impună și niște reguli de bun simț.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, adevărul despre relația cu fiicele lor. Cum se înțeleg cu Victoria și Iris: "Trebuie plănuit totul"Gabriela Cristea și Tavi Clonda, adevărul despre relația cu fiicele lor. Cum se înțeleg cu Victoria și Iris: "Trebuie plănuit totul"

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, dezvăluiri despre viața de familie

Se pare că Victoria și surioara ei mai mică sunt atrase de obiectele care îi aparțin mamei lor. Cu toate că fetița mai mare are uneori tendința să exagereze când merg la cumpărături, Gabriela Cristea mai pune și piciorul în prag atunci când este nevoie.

„Cum vede ceva într-un magazin, trage și zice: Ăsta e al meu!' și nu te înțelegi cu ea. Eu nu prea sunt de acord să îi cumpărăm chiar tot ce i se năzare. Dar uneori, pentru sănătatea noastră mintală, cedăm și asta este, că nu avem ce să facem!

Dar, una peste alta, asta e. Ne-am asumat și lucrurile astea. Eu nu vreau să fie niște râzgâiate și niște răsfățate și să se gândească ele că pocnesc din degete și că le vin pe tavă, că totul li se cuvine.

Ba din contră încerc să facem totul cu recompense ca să zic așa. Dar, uneori, ne mai relaxăm un pic și le las să facă ce vor din mine', a declarat Gabriela Cristea pentru Playtech.ro.

Citește și: Cum rezolvă Gabriela Cristea tensiunile din căsnicia cu Tavi Clonda: „Mi s-a părut un sfat înțelept'

Citește și: Anca Serea, gafă în fața lui Adi Sînă, în direct la emisiunea lui Măruță: „Cred că…”

Citește și: Cum arăta Gabriela Cristea în tinerețe. Imagine cu prezentatoarea TV de acum 20 de ani

Citește și: Andreea Esca și-a făcut primul tatuaj la 49 de ani .Cum arată și pe ce parte a corpului se află

Tavi Clonda se simte minunat între trei fete, deși este în minoritate în propria casă. Mai mult decât atât, el a mai dezvăluit că relația lui cu Gabriela Cristea s-a bazat mereu pe spontaneitate. Acesta este, de fapt, aspectul care i se pare mai dificil de gestionat în viața de zi cu zi,

„Eu văd partea plină a paharului și mă simt răsfățat! Mulți îmi spun: Cum reziști?'E greu, dar făcându-ți plăcere și iubindu-ți copiii foarte mult și având și antrenament cu fetițele, pentru că stau cu ele destul de mult, e ok.

Mai greu mi se pare cu Gabriela, pentru că lucrurile la noi în relație au mers fără prea multe planuri, adică spre deloc. Ca și casa pe care am făcut-o. Dacă nu mai avem bani, ne oprim! Deci totul a fost pe spontaneitate', a dezvăluit artistul.

Cum își organizează cei doi părinți programul zilnic

După ce a venit pe lume și cea de-a doua fetiță, viața Gabrielei și a lui Tavi s-a schimbat complet. Chiar dacă au amândoi și cariere de succes, au parte foarte rar de ajutor în creșterea celor mici. Așadar, este nevoie de o comunicare constantă pentru ca totul să meargă bine în casă.

„Cu doi copii, lucrurile nu prea mai merg așa. Atunci trebuie plănuit totul, pentru că altfel vrem amândoi să facem aceleași lucruri, le facem degeaba. În timpul respectiv putem ca unul să facă altceva și atunci pot apărea mici supărări.

Încercăm să ne organizăm un pic, deși nu e nici stilul meu, nici al ei. Nu avem ajutor deloc, mama vine destul de rar de la Brașov și suntem singuri', a adăugat Tavi Clonda, pentru sursa citată anterior.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter