Cum rezolvă Gabriela Cristea tensiunile din căsnicia cu Tavi Clonda: „Mi s-a părut un sfat înțelept”

Publicat pe

Cum rezolvă Gabriela Cristea tensiunile din căsnicie. Prezentatoarea TV are o carieră de succes și o familie împlinită. Împreună cu Tavi Clonda, formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul autohton. Căsătoria a avut loc în 2015, iar cei doi au devenit între timp părinții a două fetițe, Bella Victoria Margot și Thea Iris Selena.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

De când au devenit părinți, Gabriela Cristea și Tavi Clonda au încercat să nu neglijeze relația și să-și acorde timp și pentru ei. În cadrul unui interviu, solistul a recunoscut că a căutat calea de mijloc pentru a se dedica parteneriatului, dar și educației celor două fetițe. Deși au mai tot timpul ocupat, cei doi au grijă să se surprindă și să mențină flacăra aprinsă între ei. Recent, aceștia au fost contactați pentru a participa la emisiunea „America Express', însă au refuzat, fiind părinți cu „normă întreagă'.

Cum rezolvă Gabriela Cristea tensiunile din căsnicia cu Tavi Clonda: „Mi s-a părut un sfat înțelept'Cum rezolvă Gabriela Cristea tensiunile din căsnicia cu Tavi Clonda: „Mi s-a părut un sfat înțelept'

De-a lungul timpului, căsnicia lor a fost încercată de probleme și că au existat conflicte aprinse, însă au tratat toate aceste lucruri cu maturitate și au pus binele lor și al copiilor pe primul loc. Iată cum rezolvă Gabriela Cristea tensiunile din căsnicie!

Citește și: Cum arăta Gabriela Cristea în tinerețe.Imagine cu prezentatoarea TV de acum 20 de ani

Citește și: De ce au refuzat Gabriela Cristea și Tavi Clonda să participe la America Express:„Vom vedea la anul, dar, până atunci…'

Citește și: Însărcinată prima oară, Vlăduța Lupău își dorește deja și alții copii: „Au camerele făcute. Sper să vină și o răsfățată în casă!'

Citește și: Vasile Șeicaru a suferit o operație complicată, în Franța. Cum se simte acum: „Sunt în recuperări

Cum rezolvă Gabriela Cristea tensiunile din căsnicia cu Tavi Clonda

Prezentatoarea emisiunii „Mireasa' a mărturisit că regula de aur în căsnicia sa este faptul că niciodată nu se culcă supărată pe Tavi Clonda. Chiar dacă pe parcursul zilei apar fel și fel de discuții, cei doi se culcă îmbrățișați și reiau discuțiile a doua zi.

„Cel mai bun sfat pe care l-am primit vreodată în viața mea este să nu mă culc niciodată supărată cu soțul meu. Adică, indiferent..și dacă urlăm unul la altul, la finalul zilei o punem pe hold și rezolvăm mâine, dar acum hai să ne ținem în brațe.

Mi s-a părut un sfat înțelept. În proporție de 95% l-am aplicat și n-a fost rău', a explicat Gabriela Cristea în cadrul emisiunii pe care o prezintă.

„Copiii sunt copii, soțul este soț'

În cadrul unui interviu, Tavi Clonda a recunoscut că relația cu Gabriela Cristea s-a schimbat de când au apărut pe lume cele două fetițe. Acesta este de părere că, atât timp cât relația dintre părinți nu este neglijată, și copiii vor putea crește armonios.

„Vrând, nevrând, s-a schimbat. Totuși, nu ne-am culcat cu copiii, fiecare are camera ei. Când dormi cu micuții, ei nu o să își mai dorească să stea singuri un timp. Am încercat ca seara să fie numai a noastră, în cazul în care nu sunt probleme, nu plâng sau nu este nevoie să mergem la ele.

Este greu, dar i-am spus Gabrielei: „Copiii sunt copii, soțul este soț’. Același lucru este valabil și pentru mine. Nucleul unei familii se formează din soț și soție, iar copiii sunt fructele. Dacă noi doi suntem bine, atunci și copiii sunt bine. Am înțeles amândoi acest lucru și luptăm pentru asta, nu este ușor. Toată lumea este pe primul loc. Copiii au prioritate, dar, din când în când, trebuie să ne vedem și de noi, căci altfel se duce totul pe apa sâmbetei', a spus Tavi Clonda, potrivit Ego.ro.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter