Alexandra Dinu și Alexandra Nechita, româncele de la petrecerea organizată de Elton John

Publicat pe

Alexandra Dinu și Alexandra Nechita au fost reprezentantele României la tradiționala petrecere găzduită de Elton John după ceremonia premiilor Oscar, în Los Angeles.

Alexandra Dinu a aratat impecabil într-un tuxedo alb din mătase, creație a brandului românesc Styland, iar Alexandra Nechita a punctat o prezență cu mare impact cromatic într-o rochie burgundy, ce poartă semnătura designerului Siran Manoukian.

Alexandra Dinu va debuta în acest an în primele sale producții de Hollywood. Va juca rolul principal în thriller-ul „Final Score', alături de Pierce Brosnan, dar va avea și un rol cheie în „Unchained', acolo unde va fi colegă de platou cu Antonio Banderas. Cele două pelicule vor avea premiera la finalul acestui an.

Alexandra Nechita, cunoscuta publicului român drept micuța Picasso', este unul dintre cei mai apreciati artiști contemporani din lume.

Alexandra Dinu și Alexandra Nechita, româncele de la petrecerea organizată de Elton JohnAlexandra Dinu și Alexandra Nechita, româncele de la petrecerea organizată de Elton John

Alexandra Popescu

Citește și:

Alexandra Dinu a dat lovitura la Hollywood 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter