Bicicleta - Un accesoriu stylish pentru vedete

Publicat pe

Albert Einstein a declarat la un moment dat ca „viata este ca mersul pe bicicleta. Ca sa-ti mentii echilibrul, trebuie sa pedalezi intruna.“ Pentru vedetele de la Hollywood, bicicleta pare sa fi fost inca din anii ’50 un accesoriu foarte stylish.

Alte vedete care merg cu regularitate pe bicicleta sunt Beyonce, Miley Cyrus (care nu a renuntat la accesoriul ei pe doua roti nici dupa ce a obtinut permisul auto) sau Naomi Watts si sotul ei, Liev Schreiber. Matthew McConaughey, Robbie Williams, J.Lo sau Anna Kurnikova sunt cateva dintre celebritatile care participa la competitii pe doua roti.

„Cand eram copil, aveam un vis: imi doream sa am propria mea bicicleta. Am reusit s-o am si atunci am devenit, cred, cel mai fericit baiat din Liverpool, din lume poate. Am trait pentru bicicleta aceea. Majoritatea copiilor isi lasau bicicletele in curtea casei, dar nu si eu. Am insistat sa o tin in casa si in prima noapte am dormit cu ea in pat. (John Lennon)

Se pare ca bicicleta, in forma pe care o stim noi astazi, se aseamana foarte mult cu modelul de la 1900.

Acest obiect a devenit atat de popular, incat la inceputul anului, in India, a fost inaugurat primul mall exclusiv pentru biciclete. Si nu e de mirare daca ne gandim ca in fiecare an sunt fabricate cam 50 de milioane de biciclete si numai 20 de milioane de masini.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter