Cele mai frumoase ţinute la Glam Green Party by Unica.ro

Publicat pe

Aseară la Gargantua Anniversaire, a avut loc Glam Green Party, cea mai verde petrecere a sezonului, la care vedetele s-au întrecut în ţinute elegante şi primăvăratice. Iată care au fost cele mai frumoase apariţii al evenimentului care a avut ca dress code… verdele!

 

 

colaj ALEXANDRA BADOI

 

Alexandra Bădoi a fost fabuloasă într-o rochie de un verde închis, cu trenă, semnată Cristallini. Deşi lungă, rochia a avut un decolteu îndrăzneţ şi o crăpătură foarte sexy, iar Alexandra a pozat ca o adevărată divă conştientă de puterea sa de seducţie.

 

Gianina Ilies

 

La polul opus, Geanina Ilieş a optat pentru un verde deschis, crud, şi o rochie scurtă din dantelă Juicy Couture, foarte în tendinţe, pe care a accesorizat-o cu un clutch si sandale foarte colorate, obţinând o combinaţie îndrăzneaţă.

 

aLINA SORESCU

 

Alina Sorescu a fost super elegantă într-o rochie a designerului Iris Şerban, din voal cu aplicaţii si volane pe un umăr, combinată cu clutch si pantofi nude.

 

Anca si Stefan

 

Delicat şi stilată ca întotdeauna, frumoasa prezentatoate a Observatorului de weekend, Anca Rusu, a purtat o creaţie PNK Casual de un verde smarald.

 

FOTO Vedete la petrecerea Glam Green Party by Unica.ro

 

Deşi petrecerea a avut ca dress code verdele, nu toate vedetele au optat pentru această culoare. Andreea Bănică, Carmen Brumă şi Monica Petrică au preferat bejul… Andreea Bănică a purtat o ţinută foarte sexy, cu un corsaj din dantelă, semnată Rhea Costa , iar dansatoarea Monica Petrică a ales o rochie lungă şi fluidă  purtand semnatura Mariei Lucia Hohan.

 

Andreea Banica

 

 

 

Monica Petrica

Carmen Bruma 2

MODA: Vedetele iubesc verdele… pe covorul rosu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter