[FOTO] Vedete la aniversarea unui magazin de modă pentru bărbaţi

Publicat pe

Ego Men`s Fashion Concept a aniversat miercuri seara trei ani de la inaugurarea primului magazin, printr-o petrecere de exceptie gazduita de Restaurantul Diplomat.

 

Numeroase persoane publice au sarbatorit cei trei ani Ego Men`s Fashion Concept: Mihai Petre, Victor Slav si Bianca Dragusanu, Andi Moisescu, Raluca Lazarut, Alina Puscas, Stefan Lungu si Anca Rusu, Serban Copot, Pepe, Stefan Stan, Aurelian Temisan, Jorge, Cosmin Selesi, Andrei Aradits, Alexandra Ungureanu, Giulia Nahmany,  Corina Danila, Sonia Argint, Florin Piersic Jr, Anca Dumitrescu, Marius Pancu, Irina Cordoneanu.

Mai mult decat un simplu eveniment monden, aniversarea a fost conceputa ca o petrecere in care entertainment-ul de cea mai buna calitate sa joace rolul principal: maestru de ceremonii a fost Andi Moisescu iar atmosfera a fost intretinuta de Alin Pascal Band printr-un recital live. Academia de Dans Mihai Petre, i-a adus pe ringul de dans al Restaurantului Diplomat pe cei mai buni performeri ai sai, iar Iosefini a asigurat buna-dispozitie printre invitati, prin trucuri spontane de magie.

Sezonul acesta, piesele vestimentare propuse de Ego Men`s Fashion Concept se remarca prin versatilitate si sunt completate de accesorii sofisticate, in culori vibrante. Imprimeurile indraznete si carourile raman un element cheie al outfiturilor Ego.

 

[FOTO] Vedete la aniversarea unui magazin de modă pentru bărbaţi[FOTO] Vedete la aniversarea unui magazin de modă pentru bărbaţi

  

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter