[FOTO] Roberto Cavalli şi Irina Shayk în România!

Publicat pe

Joi, 18 aprilie, la Hotel Marriott din Bucureşti toată lumea mondenă s-a reunit la lansarea primului magazin Cavalli din România, lansare la care a participat însăşi legendarul designer Roberto Cavalli, însoţit de supermodelul Irina Shayk.

 

Cei doi şi-au făcut apariţia, după ce s-au lăsat aşteptaţi mai bine de o oră şi au pozat câteva minute în faţa panoului oficial, glumind şi râzând. Cum Roberto Cavalli e de părere că femeile sunt mai inteligente şi mai puternice decât bărbaţii şi le admiră pentru personalitatea şi feminitatea lor, nu trebuie să ne mire relaţia de prietenie pe care o are cu preafrumoasa Irina Shayk (27 ani), iubita fotbalistului Cristiano Ronaldo.

 

Citeste aici un portret al lui Roberto Cavalli

 

Iar dacă vă întrebaţi, Irina este la fel de frumoasă în realitate ca în reclamele şi cataloagele de modă în care pozează. În plus, este o prezenţă discretă şi fermecătoare, care aproape că a eclipsat prezenţa faimosului designer!

Roberto Cavalli s-a impus pe piaţa modei în anii 70 şi a a ajuns astăzi  în fruntea unui imperiu care include, pe lângă creaţiile vestimentare pentru femei, bărbaţi, copii şi o linie de jeanşi, ochelari de soare, bijuterii, parfu­muri sau băuturi alcoolice, vin şi votcă.

 

[FOTO] Vedete la inaugurarea Roberto Cavalli Boutique

 

[FOTO] Roberto Cavalli şi Irina Shayk în România![FOTO] Roberto Cavalli şi Irina Shayk în România!

 

Foto: Robert Hanciarec

 

  

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter