[FOTO] Vedete la premiera filmului Sunt o babă comunistă

Publicat pe

Vineri seară, vedetele au ieşit la film, la Cinema PRO, cu ocazia premierei de gală a noii pelicule semnate de Stere Gulea, „Sunt o babă comunistă”. 

 

 

La premiera de gală au fost prezenţi actori din distribuţia filmului, printre care Luminiţa Gheorghiu, Marian Râlea şi Anca Sigartău, dar şi oameni din echipa de producţie, precum regizorul Stere Gulea, directorul de imagine Vivi Drăgan Vasile şi producătorul Andrei Boncea.

 

Bazat pe romanul omonim al lui Dan Lungu, filmul ”Sunt o babă comunistă” spune povestea unei generaţii care nu se poate adapta realităţilor de după ’89. Ajunsă la o vârstă înaintată, nostalgica Emilia, interpretată de actriţa Luminiţa Gheorghiu, încearcă să păstreze vie Epoca de Aur.

 

Luminiţa Gheorghiu, rol de excepţie în Sunt o babă comunistă'

 

Femeia este în pregătiri, pentru că fiica ei, Alice (Ana Ularu), se întoarce în ţară după ce a trăit câţiva ani în Canada, unde a emigrat imediat după revoluţie. Adeptă a democraţiei, fata nu reuşeşte să fie pe aceeaşi lungime de undă cu mama sa. Prins la mijloc este soţul eroinei (Marian Râlea), care încearcă să se adapteze şi să-şi trăiască viaţa fără suferinţă.

[FOTO] Vedete la premiera filmului Sunt o babă comunistă[FOTO] Vedete la premiera filmului Sunt o babă comunistă

Foto: Cristi Duminecioiu 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter