[FOTO] Vedete la vernisajul expozitiei “Blind Eyed Choice”

Publicat pe

La finalul săptămânii trecute a avut loc vernisajul Blind Eyed Choice' prima expoziţie organizată în România a artistului Alina Teodorescu. 

 

Blind Eyed Choice' este o continuare a expoziţiei What? About You', care a avut loc în luna iunie a acestui an la Beirut, Liban. Expoziţia a avut un mare succes, curatorul alegând lucrările Alinei atât pentru calitatea lor artistică, cât şi pentru metodele inovative pe care artista le foloseşte în arta sa.

La Galeria Galateca au venit să admire lucrările Alinei iubitorii artelor frumoase, printre care Marius Tucă, Ioana Blaj, Andra Andreescu și Stephan Pelger. 

Un rol important în acest sens l-a jucat dezvăluirea posibilităţilor nelimitate pe care le oferă noile formate digitale de expresie, Alina redând alchimia propriilor trăiri prin tableta Apple iPad şi aplicaţia Brushes, popularizată de artistul britanic David Hockney.

 

Alina foloseste desenul pe tabletă iPad pentru a imortaliza instant momentele speciale şi emoţiile pe care le trăieşte, cu focus pe interacţiunea şi relaţia pe care o avem ca indivizi cu realitatea înconjurătoare. Arta Alinei este o explorare a percepţiei la nivel de persoană a ceea ce este real, obiectiv versus realitatea subiectivă văzută, trăită şi înţeleasă de fiecare dintre noi. Esenţa lucrărilor Alinei constă în faptul că, deşi este un jurnal personal în imagini, lucrările oferă în acelaşi timp privitorului posibilitatea de a se identifica cu ele şi a-şi crea propria naraţiune.

[FOTO] Vedete la vernisajul expozitiei Blind Eyed Choice'[FOTO] Vedete la vernisajul expozitiei Blind Eyed Choice'

Foto: PR 

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă