[FOTO] Vedetele au făcut shopping în al 9-lea cer

Publicat pe

Nicoleta Luciu, Diana Dumitrescu, Laura Cosoi, Ioana Ginghina, Doinita Oancea, Adina Galupa au fost vedetele care au profitat de vremea frumoasa din weekend pentru o sesiune de shopping in Centrul Vechi.

 

Vedetele si-au pregatit garderoba de toamna si s-au simtit in al 9-lea cer putand alege tinute sau accesorii realizate de peste 30 de designeri români, creatori de produse în serie limitată sau unicat, la cea de-a șasea ediție a pop-up store-ului Cloud No.9.

Dana Rogoz s-a aflat si ea la targ conform traditiei cu vestitele sale plicuri, Moon si cele mai noi creatii, Mini Moon, care au inregistrat un real succes in randul cumparatorilor. Printre fanii ei s-a numarat si Diana Dumitrescu care si-a achizitionat o geanta Mini Moon de culoare alba, cu fata detasabila verde.

Irenka, Tom Florian, Laura Leather, Happy Bow Ties, Idoo, Coolta, Issabel Lombardi, Larisa Dragna, Potocaliu,  Alexandra Irinciuc, Cinderella Shoes sau Le petit Marais si-au prezentat in cadrul targului colectiile toamnei 2013.

[FOTO] Vedetele au făcut shopping în al 9-lea cer[FOTO] Vedetele au făcut shopping în al 9-lea cer

Foto: PR 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter