[FOTO] Vedetele au sărbătorit 10 ani de Kiss FM

Publicat pe

Kiss FM a sărbătorit joi seară, la Press House Ballroom din Bucureşti, 10 ani de existenţă în România. Cei mai importanţi artişti din România au fost prezenţi la petrecerea care a zguduit până dimineaţa Casa Presei.

 

Începând cu ora 20:00, invitaţii au început să sosească pe covorul roşu, fiind întâmpinaţi la intrare de hostesse seducătoare costumate în însoţitoare de zbor, care le-au înmânat biletele pentru zborul K1ss0n Air şi le-au făcut formalităţile de check-in, conducându-i spre porţile de îmbarcare de unde au decolat spre cea mai tare seară de distracţie a anului.

 

Press House Ballroom, locul aniversării celor zece ani ai radioului numărul 1 din România, a fost amenajat ca un adevărat aeroport, cu porţi de îmbarcare şi tabelă de sosiri/plecări, pe care au rulat necontenit numele şi hiturile artiştilor care, timp de un deceniu, s-au auzit la Kiss FM.

 

Invitaţii au avut parte de un tur de forţă live al muzicii româneşti, pe scena evenimentului. Distracţia a început cu DJ Project, Activ şi Simplu, continuând cu Voltaj, Andreea Bănică, Alex Velea, Elena Gheorghe, Vunk şi Antonia. Connect-R şi Andra au fost cei care au încheiat concertul, lăsându-le scena băieţilor de la Jukebox, care au continuat distracţia. Reunirea, pe scena K1ss0n Air, a trupei Simplu, a fost o surpriză pentru invitaţi, care i-au aplaudat îndelung pe artişti.

 

Pe lângă artiştii care au urcat pe scena K1ss0n Air, la aniversarea celor 10 ani de Kiss FM au fost prezente numeroase vedete, printre care s-au numărat Corina Bud, DJ Sava şi Raluka, Mandinga, Nicole Cherry, Horia Brenciu, Cătălin Măruţă, Miki, Red Blonde, Anna Lesko, Claudia Pavel, Giulia, Narcotic Sound, Alexandra Ungureanu, Shift, Delia Matache sau Adrian Sînă.

 

[FOTO] Vedetele au sărbătorit 10 ani de Kiss FM[FOTO] Vedetele au sărbătorit 10 ani de Kiss FM

Foto: PR 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter