Gala United Way a premiat implicarea sociala

Publicat pe

Aseara, la hotelul Radisson Blu din Bucuresti a avut loc gala United Way 2012, in cadrul careia au fost premiati cei mai importanti parteneri ai fundatiei pentru implicarea sociala de care au dat dovada pe parcursul ultimului an.
Evenimentul a fost prezentat de Andreea Raicu si Mihai Constantin si a avut ca invitati reprezentanti ai companiilor partenere, donatori si sustinatori ai fundatiei United Way. Oaspetii de onoare ai serii au fost Excelenta Sa Ambasadorul Canadei Philippe Beaulne, Excelenta Sa Ambasadorul Austriei Michael Schwarzinger si primarul Bucurestiului, Sorin Oprescu.
Reprezentantii celor mai importante companii partenere au primit trofeul United Way, realizat de sculptorul Vlad Gherghiceanu, pentru ajutorul oferit in 2011. 45 de companii si 3.200 de angajati au donat peste 600.000 de dolari celor aflati in dificultate, iar 6.500 de persoane au beneficiat de ajutorul generos al donatorilor.

In cadrul galei, fundatia United Way a sarbatorit 125 de ani de existenta si 8 ani de activitate in Romania, timp in care mii de vieti au fost salvate, conditiile de viata ale celor defavorizati au fost imbunatatite si zeci de organizatii au fost sustinute pentru a oferi celor aflati in situatii critice conditii medicale, educationale si sociale de calitate. In acelasi timp, mii de oameni au decis sa ofere timp si bani actiunilor derulate de fundatie.

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter