Vedete la Balul Albastru

Publicat pe

Albastru a fost, aseara, culoarea-vedeta la primul bal caritabil din Romania dedicat sprijinirii copiilor cu autism, organizat de Asociatia Invingem Autismul si gazduit de JW Marriott Bucharest Grand Hotel.
Cei peste 100 de invitati au avut ocazia de a licita pentru obiectele de culoare albastra donate de vedete si designeri. Virgil Iantu a donat o pereche de butoni, Simona Patruleasa si Anca Rusu au donat fiecare cate un tablou pictat chiar de ele, in vreme ce Mihai Albu a creat o geanta special pentru licitatie. De asemenea, au mai donat Stephan Pelger, Cristian Samfira, Malvina Cservenschi, Sergiu Nicolaescu, Dana Savuica, Kinga Varga, Liza Panait sau Maria Radu.
Evenimentul a fost prezentat de Manuela Harabor, mama unui tanar de 22 de ani bolnav de autism, si de actorul Silviu Biris. Pe scena au mai urcat, pentru a canta, Andra si Maria Radu.
 

Balul Albastru a avut ca scop strangerea de fonduri pentru imbunanatirea integrarii copiilor cu autism in scoala, o parte a banilor urmand a fi folositi pentru sustinerea Centrului Multidisciplinar de Interventie al Asociatiei, in cadrul caruia 23 de copii cu autism beneficiaza de sprijin specializat.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter