Kate, William, George şi Charlotte – Albumul de fotografii din turneul din Canada

Publicat pe

Prinţul William, Ducesa de Cambridge şi cei doi copii ai lor s-au aflat timp de 8 zile într-un turneu în Canada. Albumul de fotografii din timpul acestei vizite este incredibil de frumos, iar cei doi il vor rasfoi, cu siguranta, de multe ori.

 

A fost primul lor turneu în formulă completă după venirea pe lume a Prinţesei Charlotte, acum în vârstă de 1 a şi 5 luni, iar unul dintre cele mai aşteptate momente ale acestei vizite a fost apariţia celor 4 la un picnic alături de familiile şi copiii unor militari.

 

George si Charlotte s-au distrat de minune, jucându-se cu baloanele sau făcând baloane din săpun şi, pentru prima dată, Printesa Charlotte a fost văzută făcând primii paşi.

 

Prima oprire pentru William şi Kate a fost în oraşul Victoria unde au fost aşteptaţi de Justin Trudeau, prim-ministrul Canadei, şi soţia lui, Sophie.

 

A urmat Vancouver, unde ducii de Cambridge au mers la un centru pentru femeile însărcinate iar Universitatea Columbia a fost, de asemenea, pe lista locurilor care au fost vizitate.

 

Pe parcursul vizitei, Kate Middleton a schimbat mai multe tinute, impresionand ca de fiecare data cu outfit-urile sale foarte elegante, care au trezit din nou interesul fashionistelor din toata lumea.  Fiica ei, Printesa Charlotte, a fost de asemenea adorabila cu rochitele sale inflorate, hainele micutei fiind asortate cu cele ale fratelui sau, Printul George.

 

Foto: Hepta

 

Kate, William, George şi Charlotte – Albumul de fotografii din turneul din CanadaKate, William, George şi Charlotte – Albumul de fotografii din turneul din Canada

  

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter