Mary a Danemarcei – Cea mai elegantă prinţesă din nordul Europei

Publicat pe

Nu de puţine ori s-a spus că Prinţesa Mary a Danemarcei şi Ducesa de Cambridge sunt adevarate rivale  atunci când vine vorba de stilul ales.  

 

Mary pare să se inspire din look-uri perfecte pe care Kate le afisează, însă Prinţesa Danemarcei a reuşit să-şi creeze un stil propriu care o prinde de minune.

 

Mamă a 4 copii, Mary afişează o siluetă de invidiat, ea semănând extrem de mult din punct de vedere fizic cu Ducesa de Cambridge. Fiecare apariţie a sa este elegantă, foarte rafinată, soţia Prinţului Frederik oscilând între ţinutele extrem de sofisticate impuse de dress code-ul unor evenimente, cele feminine sau cele casual.

 

Rochiile şi fustele alese o avantajează, iar accesoriile sunt întotdeauna alese cu cea mai mare atenţie. Uneori, Mary poate fi văzută purtând pălărie, accesoriu pe care Kate il adoră, de asemenea.

 

Foto: Hepta

 

Mary a Danemarcei – Cea mai elegantă prinţesă din nordul EuropeiMary a Danemarcei – Cea mai elegantă prinţesă din nordul Europei
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter